Парцалев е Велик българин лека му пръст разсмивал години
наред публиката но си имаме негов наследник във Форума
И очаквам преценката но не знам дали ще има такава
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (26-05-2018), Нерегистриран (2)
https://fakti.bg/avto/305308-momiche...jkata-g-klasse
Българка сред основните дизайнери в Мерцедес.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
lyubo (26-05-2018), borkooo_pz (26-05-2018), minkov (26-05-2018), jivko78 (26-05-2018), Нерегистриран (1)
след Българката направила интериора на G - класата на Mercedes-Benz, ще е трудно да се адаптираме към:Българка сред основните дизайнери в Мерцедес.
Съвременната Райна Княгиня,
така е озаглавена статията
"кучешки" времена![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (26-05-2018), kircho (26-05-2018), borkooo_pz (26-05-2018), minkov (26-05-2018), Нерегистриран (1)
И една много яка полицайка бяха снимали покрай баловете, даже май пак в Пловдив беше.
lyubo (26-05-2018), kircho (26-05-2018), borkooo_pz (26-05-2018), minkov (26-05-2018)
kypa (26-05-2018), Marin (26-05-2018), kircho (26-05-2018), borkooo_pz (26-05-2018), minkov (26-05-2018), Нерегистриран (1)
Вчера имаше едно видео как един катаджия си иска и съответно взима рушвета. По този повод си мисля, че мястото на полицаите не е при великите българи. Е сигурно има и приятни изключения.![]()
Много си прав за тях ! но и те душа носят, натоварени са да изпълняват всякакви задачи/мисии, и не всички са законосъобразни.че мястото на полицаите не е при великите българи.
Те това е новина, че преди само няколко дена е бил открит паметник на поета Иван Вазов в Загреб - столицата на Хърватия.
и Боко е бил там.
за статията
"И аз на своя ред ще си замина,
трева и мен ще расне над прахът.
Един ще жали, друг ще ме проклина,
но мойте песни все ще се четат."
YouTube - Епизод велика песен !
Последна редакция от lyubo : 26-05-2018 на 18:15
Не оправдавам тази постъпка но тези хора са принудени с нещо да се
преживява мисля че ако имат депутатски заплати ще е нещо друго
Проблема с рушветите е двустранен, тия дето ги дават са също толкова виновни колкото и милиционерите дето ги вземат. Катаджиите са по-леката страна на проблема, нагоре по етажите на администрацията е многократно по-сериозно положението.
Има и много свестни хора в полицията обаче, даже и таз кака да не е от тях.