Охооо Грозник ти си сменил хайватараПутин лично бил прихванал със зъби и унищожил всичките 120 ракетиЧък Норис само куфарите може да му носи
Войната в Сирия - 100 ракети за 3 часа. Пентагонът обяви край на атаката
Разрушени са три обекта. Руските противовъздушни сили не са реагирали
http://clubz.bg/66641-vojnata_v_siri...raj_na_atakata![]()
100 ракети жертви няма Разрушени три обекта
един пласмасов макет на СУ и два гумени надуваеми танка![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
batDancho (15-04-2018), Нерегистриран (1)
А бре Путя ще ги размаже ей с това тайно оръжия, ама още им гледа сеира.....
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
saxsten (14-04-2018), krasilovech (15-04-2018), Нерегистриран (3), Bibco (16-04-2018)
Брей 4онко ,направо не ми се вярва Да ни си започнал до поумняваш![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Нерегистриран (2)
Чони ако си пскажеш ученическия бележник сигорно имаш побече двоики по
история отколкото в ноевия ковчек
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (12), babaMETZA (15-04-2018)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (4)
И според мен точно така е станало. Договорка. Понеже чичко Тръмп се изхвърли да чакат ракетите му и вече нямаше връщане назад, трябваше
да се направи някакъв удар за пред хората, да се покаже колко сме велики. А от кадрите, които видях по телевизиите, атакуваните сгради
според мен са необитаеми от години, защото даваха само разрушения на основни конструкции, ако бяха действащи в момента, освен
бетонните конструкции щеше да има потрошени бюра, компютри и най различна техника. Такова нещо не видях по нито една
телевизия, което ме навежда на мисълта, че целите са предварително уточнени с Русия. Друго - преди няколко месеца се опитаха да ги
атакуват с дронове и руснаците ги свалиха до един - сега са знаели поне опловин час преди началото на атаката, че са изстреляни
ракети и идват самолети - и да не вдигнат нито един самолет във въздуха ми звучи несериозно. А самата атака е продължила около час,
от корабите им, които излязоха в морето и се развърнаха в боен ред, можеха да нанесат сериозни поражения на вражеските самолети
ако не на идване, то на връщане, защо това не е направено - явно не е имало заповед за това, по скоро е имало заповед да не се
атакуват, иначе поне на един капитан щеше да му трепне показалеца.
Нерегистриран (3)
Макрон не се отказва от намерението си да отиде в Русия, не бил обявил война на Асад
Този Макарон започва все повече да ми прилича на нашия канадски палячо Джъстин...
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/makr...ws_669786.html
© Actualno.com
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
kircho (16-04-2018), Нерегистриран (2)
Няма за какво да ходи в Русия ами да се подготвя за нови терористични атакиМакрон не се отказва от намерението си да отиде в Русия, не бил обявил война на Асад
Този Макарон започва все повече да ми прилича на нашия канадски палячо Джъстин...
© Actualno.com
Нерегистриран (5)
Това момче май много се объркало и изобщо не може да разбере къде е попаднало. Май Франция повече от 70 години не е имала такъв бездарен президент. Той дори надмина клоуна Саркози, оня поне някакси умееше важно да се надува...Макрон не се отказва от намерението си да отиде в Русия, не бил обявил война на Асад
© Actualno.com
Нерегистриран (1)