Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (27-03-2018), звездоброец (27-03-2018), Skp (27-03-2018), Нерегистриран (4)
Аз лично продавам usd/cad и gbp/cad, купувам петрол. Според мен днескашния натиск на долара е нормален, но не е дългосрочен. Поредната корекция, макар и малко по-голяма спрямо паунда, но като цяло за да има тренд при долара има да пробива доста силни подкрепи. Засилването на долара днес беше нормален. Златото удари силна съпротива, usd/jpy и то на доста ниско ниво, кой ще продава на такива ниски нива, всичкото е игра.
Тая събота и неделя гледах почти всички клипчета на Бисер Варчев и доста ми помогнаха.
Последна редакция от privelege : 27-03-2018 на 22:18
nikolay_diankov_1982 (27-03-2018), Skp (27-03-2018), Murphy (27-03-2018), privelege (27-03-2018)
тая седмица още нищо не съм отварял и страшно много ме сърбят ръцете..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Skp (27-03-2018)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (27-03-2018)
Пуснах едни дълги отново да тествам настроенията при еврото и кабела
nikolay_diankov_1982 (27-03-2018), bobi_cz (27-03-2018)
bobi_cz (27-03-2018), Нерегистриран (2)
bobi_cz (27-03-2018), nikolay_diankov_1982 (27-03-2018), Skp (27-03-2018), КинО (27-03-2018)
Последна редакция от privelege : 27-03-2018 на 22:22