Не е лошо въпросното произведение на Достоевски да се изучава в училище,
ще е голям смях русофилите като се облещят, четейки с каква любов българите са посрещали руснаците
И то казано от един от техните идоли![]()
Не е лошо въпросното произведение на Достоевски да се изучава в училище,
ще е голям смях русофилите като се облещят, четейки с каква любов българите са посрещали руснаците
И то казано от един от техните идоли![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (4)
Това че руския император е тръгнал да поразява Турция а не да спасява България е публичен факт, но все пак буржоазно-демократическата революция е била необходима а войната свърщила тази работа
От друга страна турците не са българи и колкото и либерални да са били на времето ей го сега Ерджурган какъв либерал е
Така че руско турската война е добро за българите и българия.
След войната руската администрация се е държала донякъде в българия като с руска провинция нещо което не се харесало на нашенци и се образувало русофобството
Не бива да отричаме фактите обаче
През социализъма благодарение на целувките на бой тощо и Брежнев СССР вложи към 63 милиарда зл лева в българската икономика които демократите с лека ръка опропастиха и изядоха
Е , как сега да не си русофил![]()
Последна редакция от saxsten : 19-03-2018 на 16:37
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
pablo (19-03-2018), Нерегистриран (4)
Е не съм...и не искам да съм... единствено съм българофилТова че руския император е тръгнал да поразява Турция а не да спасява България е публичен факт, но все пак буржоазно-демократическата революция е била необходима а войната свърщила тази работа
От друга страна турците не са българи и колкото и либерални да са били на времето ей го сега Ерджурган какъв либелрал е
Така че руско турската война е добро за българите и българия.
След войната руската администрация се е държала донякъде в българия като с руска провинция нещо което не се харесало на нашенци и се образувало русофобството
Не бива да отричаме фактите обаче
През социализъма благодарение на целувките на бой тощо и Брежнев СССР вложи към 63 милиарда зл лева в българската икономика които демократите с лека ръка опрапостиха и изядоха
Е , как сега да не си русофил
7 години след Освобождението на България, единствената държава, която къса дипломатически отношения с България, заради Съединението и единствената , която на посланическата конференция в Цариград през октомври 1885 г се опитва да провокира Турция да навлезе в Източна Румелия е Русия ... а Великобритания е тази , който спира Османската империя да ни нападне - ФАКТ ... всеки може да си го провери в нета .. В последствие Русия и Австро - Унгария накарват протежето си Сърбия да ни нападне в гръб
От това по-голяма доказателство само 7 години след Освобождението за "руската братска" любов и истинските им намерения , едва ли е нужно да търсим ...
А фактите не ги отричам...след Руско - Турската война се появява макар и силно орязана държава България...
ако не беше тази война пак щяхме да се освободим рано или късно...процесите на разпад в Османската империя вече са били започнали ...
дали щяха да развият по-добре за нас събитията , няма как да знаем ...
но говорейки , че Русия ни е освободила, не зависимо с какви намерения, е редно да споменем и други исторически факти по време и след това събитие...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2)
А бе от енгилизино харно не сме видели Не ми ги хвалиКак ще ни напада Турция тя душа бере пък и щяла да ни нападаЕнгелезено май не е вардел нас ами турчюлята
През балканската война Русия ни прави курвачката да не влезем в Истамбул А сме били на 12 км от него
Дядо ми с подпуричика са напили при едни турски гювиндий на 12 км от Истамбул
Всъщност подпуручика са напил а дядо ми като негов ординарец се мъчел да го вкара в пътя ама това друга история
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Евала на Путин ще намалява военните разходи за да подобри положението на Руснаците
.................................................. .................................................. .........................................
http://dnes.dir.bg/news/rusia-putin-26971976?nt=4
pablo (19-03-2018), Нерегистриран (2)
Ти какво образование имаш, че си позволяваш да ни учиш на история???Е не съм...и не искам да съм... единствено съм българофил
7 години след Освобождението на България, единствената държава, която къса дипломатически отношения с България, заради Съединението и единствената , която на посланическата конференция в Цариград през октомври 1885 г се опитва да провокира Турция да навлезе в Източна Румелия е Русия ... а Великобритания е тази , който спира Османската империя да ни нападне - ФАКТ ... всеки може да си го провери в нета .. В последствие Русия и Австро - Унгария накарват протежето си Сърбия да ни нападне в гръб
От това по-голяма доказателство само 7 години след Освобождението за "руската братска" любов и истинските им намерения , едва ли е нужно да търсим ...
А фактите не ги отричам...след Руско - Турската война се появява макар и силно орязана държава България...
ако не беше тази война пак щяхме да се освободим рано или късно...процесите на разпад в Османската империя вече са били започнали ...
дали щяха да развият по-добре за нас събитията , няма как да знаем ...
но говорейки , че Русия ни е освободила, не зависимо с какви намерения, е редно да споменем и други исторически факти по време и след това събитие...
Това дето гръмко го наричаш факт не е факт а някаква соросоидна измишльотина
п.п. Признавам си, че много ме веселиш това вече е ФАКТ![]()
Нерегистриран (2)
Ей ти малко мат'рял, да се едуцираш и да си попълниш дупките в знанията
През 1886 г. във връзка с Източната криза дипломатическите отношения между Русия и България са прекъснати. Възстановени са отново през 1896 г.
Това е от страницата на руското посолство в БГ или и те също са соросоиди
https://bulgaria.mid.ru/bg_BG/istori...skih-otnosenij
Нерегистриран (2)
Какво искаш да кажешЕй ти малко мат'рял, да се едуцираш и да си попълниш дупките в знанията
През 1886 г. във връзка с Източната криза дипломатическите отношения между Русия и България са прекъснати. Възстановени са отново през 1896 г.
Това е от страницата на руското посолство в БГ или и те също са соросоиди
https://bulgaria.mid.ru/bg_BG/istori...skih-otnosenij
Живко с твоето килийно образование къде си тръгнал и ти да ни разсмиваш???
На кого дължим свободата си??? ТОВА Е ВАЖНОТО
Това, че преди тиквата и плевню е имало кои да ни скара с Русия е нещо с което аз не се гордея...
Нерегистриран (2)
Не съм живко и ти много добре го знаеш! Показах ти факти. Обори ги. Нали бяха 'измишльотини' ,, как така изведнъж се оказа, че не това е важното?Това дето гръмко го наричаш факт не е факт а някаква соросоидна измишльотина
Апропо ще си изпълниш ли баса, както обеща? Още чакам да видя сканирано платежно с дарението![]()
Нерегистриран (2)