тука вески ли може да си качва анализите................................ ..........?
тука вески ли може да си качва анализите................................ ..........?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами дал съм тази възможност на всеки. Просто си правиш регистрация и ето тук съм обяснил стъпките за публикуване на статия (разбира се първо преглеждам статията и тогава я удобрявам). Разбира се условието е под всяка картинка в статията да дадеш малко описание на анализа си (английски да знаеш). Иначе искам да го направя нещо като социална мрежа, но още нямам нито уменията, нито капитала за рекламата и разпостранението на сайта
----------
Може би капитала го имам за рекламата до някаква степен, но искам да се развие малко и тогава да се разпостранява повече. Иначе в момента наблягам върху СЕО-то, ако знаеш какво е това
Ми този сайт е точно това което искаш ти да направиш -https://www.tradingview.com/...какво ново можеш да предложиш...Ами дал съм тази възможност на всеки. Просто си правиш регистрация и ето тук съм обяснил стъпките за публикуване на статия (разбира се първо преглеждам статията и тогава я удобрявам). Разбира се условието е под всяка картинка в статията да дадеш малко описание на анализа си (английски да знаеш). Иначе искам да го направя нещо като социална мрежа, но още нямам нито уменията, нито капитала за рекламата и разпостранението на сайта
----------
Може би капитала го имам за рекламата до някаква степен, но искам да се развие малко и тогава да се разпостранява повече. Иначе в момента наблягам върху СЕО-то, ако знаеш какво е това
----------
Кво го овъртях тоя пост...
.................................................. ........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Nasko Ralenkov, знам го този сайт отдавна. Както казах, нямам още тези умения и затова ще уча точно това (програмиране). Затова за момента не мога да предложа нещо добро, но и от никой не очаквам нещо, по-скоро сайта за момента си го правя за мен, за да съхранявам своите анализи
Nasko (16-09-2012)
браво Насе голям пост![]()
========================
Дами и господа я се изкажете на къде ще се стрелне еврото след толкова покачване,мене ми се чини че ще сме надолу поне 200 пипса следващите два дена.
тва и е хубаво на интернетата , че може от всичко по многоМи този сайт е точно това което искаш ти да направиш -https://www.tradingview.com/...какво ново можеш да предложиш...
----------
Кво го овъртях тоя пост...
.................................................. ........
що требе един сайт само за едно нещо? нека са хиляди па качествените сами ще се отсеят
----------
може нагоре, може на доле ама на сто процента на дясно ще е![]()
Ти ли си го правил или си платил ан някойДа, там си публикувам от време на време анализи
.................................................. ...............................
----------
Половината неуспешни анализи, ама учим се още
.................................................. ....................................
СЕО - то можеш и сам да си го направиш доста добре, само трябва да почетеш малко, и една кампания с гугъл адс можеш да си спретнеш пак сам.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;