Абе важното е да си доволен другото не е важно. Ако си добър в търгуването нито ти трябват бонуси при отваряне на сметката, нито малък спред
Спреда им е съвсем поносим и най-важното - закован и не мърда.
Пък бонусчето що да не ми трябва? Хвъркат пари във въздуха-хващаш ги и правиш още пари......При инстата сметката ми е само от бунусите от тук, от форума. Какво им е лошото?
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, имам предвид зарибявките от другите брокери. Дават ти примерно бонус при нова регистрация, а в същото време не стават за търгуване
----------
Дали разликата ще е 1-2 пипса спред, за мен няма значение. Само при скалпирането е важно малкия спред
.................................................. ...................
Не знам, Емо. Може и да има и по-добри брокери, но аз съм си с тея доста години, дет съ вика - познаваме се персонално вечеАко нещо сериозно не се издънят, нямам намерение да ги сменям.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Мдам, така си е. Важното е да си доволен и да не ти правят проблеми !
.................................................. ........................................
plovcity, имаш ли проблеми при изпълняване на ордерите да забавят лимита да видят дали няма да се върне или да забавят стопа за да загубиш повече,вярно е че не ползваш лимит ,но поне как е положението със стоповете?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а бе спреда има значение...за първи път като пробвах инстата ми беше странно с големия спред и рекотирането....
Kолко ти е средната печалба от сделка ?
Вземи си последните 100 сделки събери ги в пипсове и ги раздели на броят им. И тогава ще разбереш какво значат 1-2пипа. Ако те спъват е лошо, но да нямат значение, въобще не е така.
Особено при по-големи обеми.
При 1лот 2пипа отгоре са 20долара. 10 ордера по 1 лот са 200долара
На теб еднакво ли ти е дали ще платиш за паркинг 1лв или 15лв ?