ти може да си влезеш с по голям обем ,ако си сигурен че сигнала е много достоверен...........
ти може да си влезеш с по голям обем ,ако си сигурен че сигнала е много достоверен...........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Неволята винаги Винаги ми е помагала
Господ е с променлив резултат, ама той си знае работата
----------
не е въпросът дали печелиш или губиш а дали форекса е хазарт
То и професионалния покер си е добро бизнес занимание ама там никой не спори че не било хазарт
----------
Да бе то ти като си го стигнал че чак преяде с кисело грозде![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Тъй де
То и аз преди година им разправях въвъ форума на желев че от зулуто никакв... не става ама едва ли не ,ме обявиха са персона но грата
дето се вика Сефте
Сега ако бях злобен щях и да се кефя ама не съм и ми е тъжно за будалите
----------
Нарича се Психологична инерция
Много ама много вредно и подсъзнателно заложено човешко качество, по скоро недостатък
При рендж влизаш с много защото подсъзнанието ти е внушило че пазаря е умрял и печалбатаеслабичка в пипсове затова и с повечко скачаш
Бдителноста е приспана
При очакване за тренд влизаш с малко защото подсъзнанието ти казва, без да се усетиш ,че ако все пак тренда се реализира винаги можеш да добавяш до голямо
Не са много правилни тези работи особенно ака пазаря ни в клин ни в ръкав както си си кротко рейнджи и изведнъж тръгне срещу теб
Тогава следва другото ,още по лошо проявление на Психологическата инерция -чакаш пазара да ти върне изгубеното
Ама той не ти е длъжен да го прави
И когато го разбереш вече е късно![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ами за себе си съм решил, че при рейндж е по-ясно къде са първа и последна спирка и мога да сложа по-плътни стопове, което съответно ми дава възможност да вдигна обема.
да, ама явно е било критерий за успешност - имаше един там, къде ми беше написал, че вместо да се правя на велика във форума, да открия една сметка в зулуто и т.н.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.