аз мисля че когато се разискват такива големи сделки редно да има и представител икономист
щото така коментираме, ама без човек с нужното икономическо образование, няма да стигнем до истината
или поне някой от неговия град в краен случаи![]()
аз мисля че когато се разискват такива големи сделки редно да има и представител икономист
щото така коментираме, ама без човек с нужното икономическо образование, няма да стигнем до истината
или поне някой от неговия град в краен случаи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (06-03-2018), moneygrubbing (06-03-2018), Нерегистриран (4)
,Минков ,поне такива елементарни неща мога да разгранича ............... иначе защо съм харчила паричките на мама и тате !!!!
![]()
minkov (06-03-2018)
И си мислиш, че е нормално с парите изкарани от продажба на наркотици (истински мръсни пари, от мръсен бизнес) на нашите деца да се финансира откриването на нови работни места?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (06-03-2018), Нерегистриран (2)
Минков, наясно си, че призакупуването на РАБОТЕЩО предприятие .... новия собственик може да налага само политически промени.... не дори и стратегически .... щото НЕЩО, КОЕТО РАБОТИ ... НЕ СЕ ПИПАСивата икономика сме аз и ти (примерно), щото аз принципно отчитам извършените продажби, но при съгласие между мен и клиента съм склонен и да не отчета част от тях - това е укрит приход и ме вкарва в сивата икономика, т.е. аз принципно съм си на светло, ама не на най осветена част - та това не е чак такава драма, че има такива хора и бизненси.
Ама я си представи, че държа наркомрежа и с парите от там си купя ЧЕЗ - това вече е драма, щото то има разлика между пари з акоито не са платени данъци примерно, но изкарани от принципно легален бизнес и пари изкарани от мръсен, незаконен и крайно вреден за обществото бизнес.
Освен това, в случая с ЧЕЗ то попада и под други регулаторни рамки .... и обществен (медиен) контрол
Затов... лично моето очакване е ... купувача да има мащаб на мислене ... поне относим към броя киенти ...... или опит със CRM който да обслужва броя клиенти .....
Отделно държавния интерес![]()
minkov (06-03-2018), borkooo_pz (06-03-2018), Нерегистриран (1)
А днеска ЧЕЗ, ЕВН или Енергопро по ТВОЯТА логика също могат да правят каквото си поискатТова не е обикновен бизнес , а в случая монопол, западна бг се снабдява от чез.
Утре Гинка може си прави какво си иска и нейните абонати какво да правят.
Съвсем резонни въпроси са как така излязло от нищото ще ми гарантира че ще се справи с този нов за нея бизнес.
Ненормалното е да не се интересуваш и да си мълчиш - когато някой се сдобива с монопол
То няма държавна регулация, ей тъй решава ЕРП-то и си вдига тока или пък го спира га му кеф
какви били притесненията на хорицата![]()
minkov (06-03-2018), Нерегистриран (1)
Ух, герберчетата как подскачат да си бранят гинката, сакън, щом боко е наредил
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нерегистриран (3), hanuman (07-03-2018)
Минков ,колкото и да не ми се иска ,е факт .И ,пак не упреквам тези продавачи ...... ,нщма как да ги спреш .
Важно е да учим и възпитаваме децата си ,на това че този прах води задължително и неизбежно до гроба .Ако няма купувачи -как ще има продажба ?
Нерегистриран (2), Kamenitsa (06-03-2018)
Kamenitsa (06-03-2018), Нерегистриран (2)
Държавата защо така се натиска да вземе ЕРП-то? Да не стане като с БДЖ? Софиянци да внимават, че може и на тъмно и студено да стоят.
Който иска държавни предприятия, да се вози по-често с БДЖ.
За Гинка...ГОРКАТА! Стана изкупителна жертва на нечии интереси. Е-он се продаде няколко пъти, българите дори не разбраха. Като преименуваха дружеството на Енерго-про едва тогава повечето разбраха, че собствеността е сменена.
И типично по български, най-задаваният въпрос е "Откъде Гинка има пари да си купи ЕРП?"
Гинка обаче няма как да си прави каквото иска, защото първо взима външен заем и второ, има регулатори - ДКЕВР.
Kamenitsa (06-03-2018), Нерегистриран (2)
Аз не бих съжалявал Гинка, тя си е взела парите да бъде бушон. Въпросът е къде са регулаторните органи на България?? Другият въпрос е защо няма печат на български нотариус? И третият въпрос е свързан с втория, дали не е нищожна сделката, след като не са спазени законите?Аз в темите като говорих за Бойко и схемите, някои колеги се дразнеха ама и сега ако не го виждат, по-скоро тях бих ги съжалил.
Славито е събрал доста умни млади хора, може би това е надеждата към по-добро управление.