Вчера си е минало и заминало, не можеш да го промениш..... А докато умуваш за утрето, днес си е заминало..... и утре пак мислиш за следващото утре и пак изпускаш утрешното днес..... И в един момент се усещаш, че всичкото вече е вчера.......
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
plovcity не става да живееш ден за ден. Ние не сме мангали !
Бели хора сме, ти имаш 4 деца, ден за ден ли си живял докато си ги изхранвал ? За да не мислиш за утре, значи трябва да имаш мозъчно увреждане.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно във въпроса ти се крие отговора!
.................................................. ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен трябва да се радваш на живота всеки ден, но да имаш и някакви планове и цели
.................................................. .................................................. ..............................
Нееееее, аз ли криво го казах, вие ли криво ме разбрахте......... не това исках да кажа.
Мисълта ми беше, че трябва се радвате на днешния ден, а не да го загробвате с мрачни мисли за бъдещето. Стреляйте по близките цели !!!
----------
Те за тва иде реч
.................................................. ....................
И бих ви препоръчал някой лев от печалбите от форекса да го отделите за инвестиция в нещо ново, което ще ти дава НОВИ приходи
..................................................
Аз това, което го отделих от последното теглене е за ХАРЧ на Аркутино другия уикенд, че лятото си отива.... Дано уцеля хубаво време ......
Аз говоря за нещо, което да ти дава за в бъдеще допълнително приходи, казината са пълна глупост за мен. Там се ходи само за удоволствие и да пиеш алкохол на воля