Виждам, Емо, че технически бавно се свлича цената.
От друга страна, NASDAQ обяви, че и те ще предлагат инвестиционни инструменти върху биткойна. Внимавай с късите! Като нищо може да се изстреля цената до $12,000 за часове.
Ами малък ми е обема, стопа е над върха. Каквото такова. Но задържи ли цената на 10к няколко дни, значи ще тръгне към 15к.
Абе Привелеге ..... интересно е че Инстата си го държат БитКоина ...
Че по тия нива .... си е зор да пРЕДлагаш ЦФДта на такъв инструмент .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе на дневна графика се кани много хубав пин бар да нарисува. То има време де, ама за сега така изглежда.
Та след такъв дневен пин бар от 8 ноември 2000 долара се свлякло - 30% от цялата цена тогава.
Та според мен внимателската с дългите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (30-11-2017)
Бая си падна, печалбата ми е вече $5, не е кой знае какво, но кой ти ги дава. Чудя се дали да не ги затворя, тъй като тества 10 000 вече.
kypa (30-11-2017)
За момента сме под $10,000, до $9,800 със сигурност падаме. Там някъде има съпротива, ще следим дали ще бъде пробита.
Котировките директно от борсата се доставят, Инстата освен борсовия спред налагат и комисион, от него печелят. Те са просто посредници.Абе Привелеге ..... интересно е че Инстата си го държат БитКоина ...
kypa (30-11-2017)
еми...факт 1600 долара даун
тай който прибрал печалби прибрал
който не...да му мисли
Trust Me, I'm an "Engineer"