много сте интересни ей така като се изцепите -аз така аз иначе аз аз аз азда бе братле това си ти не аз и си един от многото .личи си че си почел бая но безмислено след като не си усвоил нищо.
![]()
много сте интересни ей така като се изцепите -аз така аз иначе аз аз аз азда бе братле това си ти не аз и си един от многото .личи си че си почел бая но безмислено след като не си усвоил нищо.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хахаха добре. Ще ми кажеш кое не съм усвоил?
С "аз" и без "аз" все има недоволни. Съжалявам, че нещата които казвам не се харесват. Смятам, че не сме в детската градина и всеки да се засяга и фръцка за най-малкото нещо. Също така смятам, че нещата трейдинга са достатъчно сериозни. Има едни образи, които оперират тук от БГ с чуждестранни клиенти и с такива системи като горните изгубиха няколко милиона $ през последните години и то не техни а на инвеститори.
Някакви такива усвоил не усвоил, не седят сериозно и са общи приказки. Ако имаш аргументи да си защитиш тезата и "системата" слушаме.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (06-11-2017), toranagasan (06-11-2017)
В таз графика на Алекс къмто 200-250-тата сделка акаунда оцелява на косъм. За такъв вид системи с насрещни ордери по принцип е хубаво да се има предвид, че тръгне ли един як тренд срещу първите позиции дроудауна расте в геометрична прогресия. Т.е. от -30 до -90 стигаме за горе-долу същото време отколкото от -10% до -30%. И акаунда като седи постоянно на -10% допълнително ускорява процеса.
Мойто индикаторче за секундичките нещо не се справя особено добре с последния бар.Някой ако реши да го ползва преди да го ремонтирам да махне абзаца дето се отнася за него.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
K_W (06-11-2017), toranagasan (06-11-2017), Happy68 (06-11-2017)
едно най дребно аз ако знаеш колко много означава казано 2-3 пъти в разговор от 2-3 изречения но е много сложно за обяснение .Хахаха добре. Ще ми кажеш кое не съм усвоил?
С "аз" и без "аз" все има недоволни. Съжалявам, че нещата които казвам не се харесват. Смятам, че не сме в детската градина и всеки да се засяга и фръцка за най-малкото нещо. Също така смятам, че нещата трейдинга са достатъчно сериозни. Има едни образи, които оперират тук от БГ с чуждестранни клиенти и с такива системи като горните изгубиха няколко милиона $ през последните години и то не техни а на инвеститори.
Някакви такива усвоил не усвоил, не седят сериозно и са общи приказки. Ако имаш аргументи да си защитиш тезата и "системата" слушаме.
----------
kypa аз съм пуснал максималният вариант за печалба а мога да ти го направя с колкото поискаш .искаш с 20 % загуба ето ти .дай помогни да вкарам в робота след определен брой сделки или след удвояване да удвоява лотовете с които оперира .и да намекна че робота продължава до безкрай в тази посока без да има вариант да изгубиВ таз графика на Алекс къмто 200-250-тата сделка акаунда оцелява на косъм. За такъв вид системи с насрещни ордери по принцип е хубаво да се има предвид, че тръгне ли един як тренд срещу първите позиции дроудауна расте в геометрична прогресия. Т.е. от -30 до -90 стигаме за горе-долу същото време отколкото от -10% до -30%. И акаунда като седи постоянно на -10% допълнително ускорява процеса.
Мойто индикаторче за секундичките нещо не се справя особено добре с последния бар.Някой ако реши да го ползва преди да го ремонтирам да махне абзаца дето се отнася за него.
ако са ти проблем процентите дроу даун мога да добавя още 500 усд към сметката и ще намалее още .а също и при определени брокери има или липсваща история или нарочно вкарани грешки !линията трябва да е абсолютно права поради факта че няма губеща сделка!ето дроу 29.96 %
![]()
kypa (06-11-2017)
Тя Метата май малко криво го смята дроудауна. Ама на графиката се вижда - на 450 е над 70%, на 1000, 1900, 3250 е към 50%.
Тия 29.96% от 400 нататък по-скоро се явяват минимален дроудаун, не максимален.
Виж сега То това Монте Карлото е точно за това -да оценява разни мърляви ситуации
Само искам да кажа че ако ползваш тестера при тия оценки резултатите между тестера и реалната търговия изобщо не са еднакви
----------
Хе-хе !
Значи при Грида чакаш докато ти се оттече плувката по течението и я изгубиш от очи
При мартингела пък направо гълташ вода и ако имаш кал с рибки в джобовете то ти е печалбата
Има един прост бабешки метод да печелиш с добър мартингейл ако прави повече от 100% за месец
Значи прежалваш едни пари и ги пускаш на мартингейла да ги яде
Като свърши месеца прибираш печалбата и пак
Като изгуби прежалваш още едни пари и пак
Обикновенно 2-3 месеца в годината губи останалите ги печели
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
това е дроу на самата сметка от 2 те хиляди колко най много си загубвал
Значи наистина не е реалния ДД таз цифра. ДД по принцип значи колко процента е надолу сметката към даден момент. Туй на Метата по-скоро някаква граница за минимална сума по акаунда или нещо подобно.
Alex1977 (06-11-2017)
не напротив точно това е дроу даун.имал си 2000 в началото и до края колко процента ще падне под 2000 а не под 2000+натрупаното от сделки
kypa (06-11-2017)
Да де, ама ако след 2 години трупане на 2000 си натрупал 10 000 отгоре и сумата падне до 1500 вероятно ще съжаляваш малко повече за натрупаните 10 000 отколкото за 500-те от депозита.![]()
L1914 (06-11-2017)