днес има експирация на големи опциони при паунда и явно трябва да го закарат до определена цена за да им вържат сметките
днес има експирация на големи опциони при паунда и явно трябва да го закарат до определена цена за да им вържат сметките
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Те опциите в 17:30 ли ги отчитаха? Сигурно там някъде може да има далавера да чакаме ново движение.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Нещо ми стои за @3215... ако отида до там може и @3240
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На 1.3215 има и пивотъ ниво, ама ако тръгне (още) нагоре от тука по-скоро да го прескочи и още 50 пипоня отгоре. За днеска сякаш малко множко ще му доде обаче.
Еми като не е днеска ще е някой друг ден.
Интересно тези пивоти някак ги оцелвам...
А даже не знам как ги определяте.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то хубаво че ги Оцелваш, ама уцелването си е вид късмет, иначе можеш да си ги начертаеш ама...
Trust Me, I'm an "Engineer"
Даже няма нужда да си ги чертаеш - има разни сайтове дето ги публикуват.
Дянков преди време май по тях търгуваше, ама може и да греша. Той да каже.
kypa (20-10-2017)
С формула от върха, дъното и затварянето от предния ден се смятат. Пивота е средна от трите, нивата нагоре и надоле са плюс/минус разликата от връх/дъно и пивота и още един-два пъти рейнжа. Има и индикатори, ама със скрипт най-лесно.
Пивотъ.zip
За затваряне се гледа полунощ наше време.
я ми кажи, смених компютъра и явно е със софтуер по-високо нивоС формула от върха, дъното и затварянето от предния ден се смятат. Пивота е средна от трите, нивата нагоре и надоле са плюс/минус разликата от връх/дъно и пивота и още един-два пъти рейнжа. Има и индикатори, ама със скрипт най-лесно.
Прикачен файл 4021
За затваряне се гледа полунощ наше време.
та...ммм не мога да си подарам едни ЗУП-ове в МТ-4 то
къде ми е проблемът?
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (20-10-2017)