аз видях какво показваш. .
просто се пошегувах . . .
----------
нали е стигнало първата цел , стига толкова.,.,.,
време е и ние да намажем .,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (30-08-2017)
Левскарино, туй Нинджа 8 ли е бря? Що не туриш тъмната тема?
Тез индикатори както сочат за надоле сега нищо не им пречи да нарисуват една конвергенция на по-високи дъна с ценичката. То нали и то осцилаторски сигнал.
За проточеното овърсолд на първия и третия имам предвид да сочи за надоле.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (30-08-2017)
куре, нали написах, че това не е моя графика иначе и мен ме дразни това бяло.
п.п. трЕбва да е нинджа 8
на тез дивергенции се уповава ДянкуффТез индикатори както сочат за надоле сега нищо не им пречи да нарисуват една конвергенция на по-високи дъна с ценичката. То нали и то осцилаторски сигнал.
За проточеното овърсолд на първия и третия имам предвид да сочи за надоле.... погледнах ги едва, когато КолЮ да спомене за тях
![]()
kypa (31-08-2017)
То конвергенция туй - демек и индикатора, и ценичката правят по-ниско от предното дъно. Дивергенцията когат ценичката по-ниско индикатора по-високо или обратно.
Чукча писател, не читател - заради туй сигурно съм пропуснал на кого е (не е) графиката.
А то е нарисувало нещо подобно на по-високо дънце между другото, ама много тъничко кът за дневната графика.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Чукча читатеееееел
Дянкуфф говореше за таз скрита меча дивергенция, която евентуално може да се оформи
Бележка от Администратора:
Spoiler:
Търговията за месеца приключи.
Виж следващ период: Търговия за месец септември 2017
kypa (05-09-2017)