стопа ми е вече на + 15 пипса ,ако го удари ,удари .Вземай бързи стинките като си на контра, че вече чукнахме 50% на последното малко движение, а с тренда шега не бива.
Мисля че ще падне .Поне на 1Н да направи 23.6 ф .![]()
стопа ми е вече на + 15 пипса ,ако го удари ,удари .Вземай бързи стинките като си на контра, че вече чукнахме 50% на последното малко движение, а с тренда шега не бива.
Мисля че ще падне .Поне на 1Н да направи 23.6 ф .![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (29-08-2017), kypa (29-08-2017)
пак ми се влиза късо на мен.. а дано върне близо до 1,2050..................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
borkooo_pz (29-08-2017), kypa (29-08-2017)
Глупости. В София дори банкомат има, дето само си даваш койните и ти дава кешовица. На 400 кинта спред е, но можеш да изтеглиш буквално по всяко време пари.стига да има кой да ти ги осребри с кешовица
ако тръгне да теглиш сякаш няма кой да ти ги плати
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
има измама нещо, няма как така да е, те ще фалират така бря, кой ще дава тези пари
----------
изпускаш златни нива да продадеш 1.20 никога няма да го видиш повече до изчезването на еврото![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (29-08-2017)
borkooo_pz (29-08-2017), REDA (29-08-2017), звездоброец (29-08-2017), kypa (29-08-2017)
Forex (29-08-2017), звездоброец (29-08-2017), nikolay_diankov_1982 (29-08-2017), kypa (29-08-2017)
хората паритет чакат , ти за 100-200 пипса нахална няма да станеш .,.
----------
тоя Тиминг върши ли ти работа ? .,
ако имаш желание мога да ти дам старата си стратегия с участието на тиминг и adaptive RSI . 8 месеца на печалба , обаче не голяма..
----------
стопове , много плитки и много чести![]()
таргетите са големи и 2 от тях са на трейлинг , стигал съм по 500-600 пипса лимити със 30-40 пипса стопове .
Forex (29-08-2017), звездоброец (29-08-2017), borkooo_pz (29-08-2017), REDA (29-08-2017)
паритет е напълно възможен през следващите няколко години.. не знам защо го изключвате като вариант.. аз лично давам вероятност между 1% и 7% да се случи..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
borkooo_pz (29-08-2017), Forex (29-08-2017), kypa (29-08-2017)
Да ти кажа честно ,поглеждам го ,но не ми влияе толкова . Давай ,ще я пробвам .Другия месец нали пак ще има бонус ,на нея ще го пробвам![]()
nikolay_diankov_1982 (29-08-2017), звездоброец (29-08-2017), kypa (29-08-2017)
те го изключват но другия четвъртък ЕЦБ като обяви удължаване на печатенето до 2019 ще видят надоле какво става
перушини ще хвърчат![]()
звездоброец (29-08-2017), kypa (29-08-2017)