За мен е по интересно дали структурата и характерстиката на котировките които предлагат за тест в момента ще са еднакви с котировките от този служебен терминал за в бъдеще
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Оказа се, че експерта допуска няколко грешки при затваряне на позиции над 5 лота, което е в разрез с правилата на състезанието и го реджектнаха. След няколко поправки на обемите и риска бе одобрен и остана само да спечели
Промяната промени малко работата на експерта, което промени тестовите резултати...
Представям Ви последната -одобрена версия.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Оказа се, че експерта допуска няколко грешки при затваряне на позиции над 5 лота, което е в разрез с правилата на състезанието и го реджектнаха. След няколко поправки на обемите и риска бе одобрен и остана само да спечели
Промяната промени малко работата на експерта, което промени тестовите резултати...
neo, предишните резултати бяха по-добри, но и с тези настройки експерта изглежда супер. Остава само да спечелиш, което искрено ти пожелавам. Успех![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
neo (09-09-2012)
За 5-те лота го знаемОказа се, че експерта допуска няколко грешки при затваряне на позиции над 5 лота, което е в разрез с правилата на състезанието и го реджектнаха. След няколко поправки на обемите и риска бе одобрен и остана само да спечели
]
Малко ти са сделките джанъм
Що не го направиш мулти
Апропо дали дават един и същ код да търгува от няколко различни графики като на всяка е качен със собствен магик номер
/за да не си играеш да пренаписваш кода по два три пътя в един и същи експерт де /
Последна редакция от saxsten : 09-09-2012 на 14:38
Защо да са малкоЗа 5-те лота го знаем
Що не го направиш мулти
Апропо дали дават един и същ код да търгува от някорко различни графики като на всяка е качен със собствен магик номер
/за да не си играеш да пренаписваш кода по два три пътя в един и същи експерт де /Аз прегледах набързо правилата на състезанието. Мисля, че експерта на Нео отговаря на критерия за минималното количество сделки, или нещо не съм доразбрал
![]()
Чакай малко да не би да са измислили някакви ограничение и за минимални и максимални количества на сделките
Аз поне като четох нигде не видях да има ограничения в броя на сделките
.................................................. .................................................. .................................................. ....................
Това че са му малко сделките означава че експерта чака за реверс на пазара и да затвори на плюс но реверс може и да не настъпи а вместо това просто да слипне ,това имам предвид
Опитах го този вариант, но не се получи заради малкия начален капитал.........................За 5-те лота го знаем
Що не го направиш мулти
Апропо дали дават един и същ код да търгува от няколко различни графики като на всяка е качен със собствен магик номер
/за да не си играеш да пренаписваш кода по два три пътя в един и същи експерт де /
Мисля, че ок.8-10 сделки беше минимума, но не ми се търси. За максималните, доколкото помня, няма ограничение.Чакай малко да не би да са измислили някакви ограничение и за минимални и максимални количества на сделките
Аз поне като четох нигде не видях да има ограничения в броя на сделките
.................................................. .................................................. .................................................. ....................
Това че са му малко сделките означава че експерта чака за реверс на пазара и да затвори на плюс но реверс може и да не настъпи а вместо това просто да слипне ,това имам предвид
Ми то са прави една функция да смята началния лот спрямо началния капитал и избран риск от тебе и когато са повече валутни двойки съответно оптимизираш риска и готово
Имай предвид че всяка валутна двойка ти позволяват до 5 лота ,но май двойките не могат да са повече от 3 ,но за последното не съм сигурен
но дори и двойките да са три - практически кажи речи утрояваш сделките и съответно резултата ,да не говорим за автохеджирането между различните валутни двойки в една сметка
----------
.................................................. ...................
Харно ` га `и тъй![]()
Последна редакция от saxsten : 09-09-2012 на 15:03
Правилно казано- резултата, ако е плюсов, всичко е ОК, ако ли не, експертът ще гръмне 3 пъти по бързоМи то са прави една функция да смята началния лот спрямо началния капитал и избран риск от тебе и когато са повече валутни двойки съответно оптимизираш риска и готово
Имай предвид че всяка валутна двойка ти позволяват до 5 лота ,но май двойките не могат да са повече от 3 ,но за последното не съм сигурен
но дори и двойките да са три - практически кажи речи утрояваш сделките и съответно резултата ,да не говорим за автохеджирането между различните валутни двойки в една сметка
----------
.................................................. ...................
Харно ` га `и тъй
п.п. Уточнявам, че от автоматична търговия не разбирам, но графиката на теста ми харесва.