не мисля че 1.30 ше му е проблем някакъв ,може и три, четири дни да го стигнем, само 180 пипса са това ....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
щом казваш така ще да е
помниш ли как бяхме на 50 пипа от 1.2000 ?
още по-близо ама не го и чукнахме
не се подвеждай че щом сме на една крачка от ключово ниво го взимаме веднага от първия път без проблем
в това е уловката да те убедят че нещо е сигурно и не го и поставяш на съмнение![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дизелче ,когато много време се стои на едно място ,както тесния рейндж преди седмица ,пробива обикновено трае повече от 150 пипса ...освен това и тренд линията проби от дневната ...само 100тина пипса малко ми се виждат за такъв пробив ....
както и да е ....ше видим ....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Няколко отметки-предишната по-стабилна корекция продължи седем седмици, настоящата и тя ги навърши вече, опряхме ма200 на дневна...От друга страна много бичи дневен клоуз и бреик на възходящия канал, с цел ок 2900...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Искам и я да кажа нещо у тематаПредлагам ви в зоната @2974-3149 да бичим дебели, ама много дебели къси с цел @1530
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
deja vu .................................................. .....................................чудя се до къде да държа 1.2680 мисля да сложа лимита за по-сигурно
и ще дебна вход за дълги по-далечни но няма да бързам че ми се върти 1.2444 като някакво ниво ключово и ми липсва второто рамо ама ще мисля в движение
щото на дневна или седмична може да има едно голямо второ рамо до 1.2385 някъде
може и да греша ама пресантимента че толкова лесно да качим не ми се връзва нещо требе да има уловка и да е завъртяно и то няколко пъти
Мда точно така нива 1,30-1,20-и т.н.,са доста коварни ,около 1.2995 ще имаме надолу със сигурност с малки стопове над тези нива