става плана макулски за примамка на биците и после от един път сеч надоле всичко обират в капаня
то беше ясна измамата и капаня но я провлачиха времево за по-голям ефект и изнервяне на мечките и примамка за биците![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (04-08-2017), pablo (04-08-2017), kypa (04-08-2017)
това обяснение не ми върши работа..
много се изкушавам късо да мушна, ама кът не знам кво става, ще гледам отстрани шоуто..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
будала продавай бря
надоле има път до 1.125000 само колко е
500 пипа надоле имаш само още оттук
дори 1.20 да бъде бито ще е след корекция и засилка от 1.12 и ще скочи до 1.23
всичко е плана макулски качва 15 фигури сваля 5-7 фигури качва 10 фигури
КРАСИВА игра на макулите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (04-08-2017), kypa (04-08-2017)
ще го мъча на контра аз.. дълго мушкам от 1,1765.................................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (04-08-2017)
Днеска да няма да е 200 пипов ???![]()
![]()
Няма сила в МОМЕНТА, която да го спре !!! Всичкото трейдър толкоз му е набрал на еврака, че нито интервенциите на ШНБ ще помогнат
БАБА МЕЦА веднага след последния зелен БАР влезе КЪСО и прибра за минути 20 пипа с тлъст обем![]()
![]()
Вече гледаме, но все пак :
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Forex (04-08-2017), КинО (04-08-2017), звездоброец (04-08-2017), REDA (04-08-2017), kypa (04-08-2017)
Значи, то в България си има БДС ..... и аз съм убеден, че въпросната ...KинО чадо)
с настоящето послание РЕДА тЪ уведомява, че на БАБА МЕЦА
ШЛЬОКОВИЦАТА още не е изтинала, т.е. е сварена преди 2-3 деня!!!
Употребата и в момента е общоопасно средство !!!
РЕДА препоръчва вероятно безцветната и леко летлива течност
да бъде съхранявана около две годин в дървен съд докато
последната стане годна за КОНСУМАЦИЯ !!!
Ще бъде съпроводена надлежно с Упътване за употреба, на български .....
Допустими дози за консумация .... и евентуални пРЕДупреждения или означения за рискове, съгласно съответните Директиви на ЕС, за кайсиева ракия .....)
)
върнахме седмичното катерене на дънцето сме ще го бием и 1.1699 сетва и надоле сеч няма спирка да има 1.15-1.14.1.13Днеска да няма да е 200 пипов ???![]()
![]()
Няма сила в МОМЕНТА, която да го спре !!! Всичкото трейдър толкоз му е набрал на еврака, че нито интервенциите на ШНБ ще помогнат
БАБА МЕЦА веднага след последния зелен БАР влезе КЪСО и прибра за минути 20 пипа с тлъст обем![]()
![]()
Вече гледаме, но все пак :
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
от кога чакам такъв спад такава красота като тръгне и да мачка наред няма подкрепи няма бици сеч![]()
1.2000 искаха биците сега ще видите през кривия макарон дъната
малко мечтите ще им се изпарят
толкова бяха сигурни в 1.20 че чак им се размина
500 пипа требе бързо да паднем без никакви корекции морекции от един път![]()
звездоброец (04-08-2017), babaMETZA (04-08-2017), Forex (04-08-2017), kypa (04-08-2017)
е то аз не виждам нещата около Тръмп да са се оправили..
бе просто си имаше нужда от корекция..
продължавам да смятам, че това му беше падането, но вече не ми се влиза дълги.. много ме бият през ръцете..