Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
emoyambol (26-07-2017)
Аз съм чакал 1-2 седмици един гаден рейндж при канадеца, ама накрая важното е да си заслужава.
nikolay_diankov_1982 (26-07-2017)
Ей,голяма съм шамандура,три позиции и трите печелещи,къса евродолар,дълга долар йена и дълга паунд йена,и нито преместих стопове,нито поне да прибера по някоя част,и след ФОМК-а всичко отиде на загуба.Обаче и печалба имам от дълго ози,на най-малката сметка с най-малкия обем.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (27-07-2017), Skp (27-07-2017), D-12 (27-07-2017)
Държиш ли ги още или ги затвори / / ,.Ей,голяма съм шамандура,три позиции и трите печелещи,къса евродолар,дълга долар йена и дълга паунд йена,и нито преместих стопове,нито поне да прибера по някоя част,и след ФОМК-а всичко отиде на загуба.Обаче и печалба имам от дълго ози,на най-малката сметка с най-малкия обем.
Та ти на върхо затвори бре............няма къси вече
махнах ги на 1.1714
то няма смисъл 1.4000 се отваря цел след пробива на върха от 2015Това беше ........
над 1.1820 няма да се качва и от утре къси и под 1.10 има вероятност да ходи.............
И от тук къси до края на август .............................1.01550..................
![]()
Последна редакция от krestin : 27-07-2017 на 01:29
REDA (27-07-2017)
Японската е леко нагоре и гледа за нагоре.
ХонгКонската е доста надоле.
Днеска почваме с германски, испански, европейски,,,,,,,
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1.1755-1,1776
при пробив с възможност за 1,1789-1,1800
с вероятност за ИДЕИНАТА зона 1.1820-1,1846.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1.1742-1.1721
и при преминаване там ще има атака на 1.1714-1.1685
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1,1662-1,1628.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
Последна редакция от REDA : 27-07-2017 на 07:00
![]()
![]()
ДубрутряГледам нафтата по-назад луеко е почнал да говори за 1,40
Почвам да се оглеждам за мечкадарите![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Spekulanta (27-07-2017), REDA (27-07-2017), D-12 (27-07-2017), nikolay_diankov_1982 (27-07-2017)
ще скалпирам днеска, иначе купи евро тури стопа 1.100 и лимитя 1.4000 ама ще иска чакане
с това темпо 1.300 до коледа ще е пробито, оттам на 1.62 ще е въпрос на време само
отиват те много нагоре![]()
pablo (27-07-2017)
Добро утро и от мен колеги , хубав и успешен ден
Добре че хванах късо $/йена снощи иначе от късото Ойро
Щеше бачо Кольо да ме навсти![]()
Добро утро!
Добре, че хванах от дългото евро късото гепи и златото защото кабела отново е над 1.31.
Нямам идея какво прави там![]()
REDA (27-07-2017), Forex (27-07-2017), Spekulanta (27-07-2017)