Чак за късичка не знам дали ще има, ама язе изпозатворих де що има дълго.
Те последните сами се затвориха де.![]()
Чак за късичка не знам дали ще има, ама язе изпозатворих де що има дълго.
Те последните сами се затвориха де.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Me4oBikov (14-07-2017)
Аз си останх с гледанетоне видях вход ама и аз не съм критерий де. Чудих се на пробива, ама викам да не ме фейкнат ще чакам потвърждение ама ней се....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Me4oBikov (14-07-2017)
То и при мене нямаше кой знай колко чисти входове, ама кът го видях как тръгва да се точи почнах да му нижа едни четвъртинки обем и те до края се насъбраха.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
pepe1234 (14-07-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама то туй ..... на няква друга двойка мЯза .....
Не ми изглежда кът да е КабелЪТ![]()