и то късото вече не е влачене да пада 30 пипа 5 часа, става спада директно без корекция за минути
такива удари чаках и разпродажби аз, вече надоле е лесно само търпение малко иска![]()
и то късото вече не е влачене да пада 30 пипа 5 часа, става спада директно без корекция за минути
такива удари чаках и разпродажби аз, вече надоле е лесно само търпение малко иска![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (16-07-2017)
вдигнат стоп на 1,1395..
Дизеле, Бабката като ти се обади и ти каза Късо, как точно го каза.. "Късо" или "Short"
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Spekulanta (13-07-2017), kypa (16-07-2017)
Курсот що го сплескаха бре ?
ДАВАЙ ЕВРО !!!
+++++++++++++++
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
звездоброец (13-07-2017), КинО (13-07-2017), kypa (16-07-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
наближава Бабаката да почне да говори, и ми тръгнаха за стопа Гадовете.. а късите долар-йена вече на приличен минус..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (16-07-2017)
Къде ще я дават Йелън, за да може да я гледам по някой стрийм? Форекс, дай един линк насам, моля?
kypa (16-07-2017)
мен ме изхвърли.. хем знах какво ще стане, ама на инат ги оставих.. само късото долар-йена още държа, щот е на минус..
----------
и веднага отново влизам дълго от 1,1400 (5 пипа над ударения стоп).. стоп този път на 1,1388
kypa (16-07-2017)
Ади бря.... 17 : 30 стана... еврака няма ли да почва да катери ???
Или ще има бой през пръстенцата....
ДАВАЙ ЕВРО !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
kypa (16-07-2017)
На пазара нищо особено. Гледайте техниката и това е
kypa (16-07-2017)