Как ги помните тези подробности? Та чак точни дати? Заслужава уважение, разбира се.Никой нямаше тогава количествени.
Всичко цъфтеше и ухаеше на рози.
Имаше кери трейд, но той си е нещо напълно нормално.
Когато гръмнаха фреди, фани и аиг лятото 2008а започна едно диво прибиране на активи от целия свят към сащ. Затова и сащ се принудиха да пуснат количествените + да открият валутни линии в особено големи размери на останалите мейджър централни банки. Това стана феда на 25и ноември. Линиите се откриха на 12и декември, вливанията започнаха от 2и декември по спомен. Можеш да видиш на графиката за 10 дни какъв беше първоначалния ефект от линиите към централните банки.
Тогава вече фреди, фани и аиг бяха решени за спасяване и полунационализиране.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (16-07-2017)
То и Трешето тогава нейде дигаше без време лихви.
Може би всичко точка по точка е договерено
предварително, а ние си гадаем,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (16-07-2017)
той Трише 2011 мисля вдига лихвата в разгара на кризата и Фалита на Гърция
естествено е договорено, ФЕД започва да печати и намаля лихвите ЕЦБ не печати и държи лихвите над 1%, ФЕД спира да печати ЕЦБ почва и лихвите намаля чак 2013 година веке
само, че тези игри ще струват скъпо и ще се разпада Европа именно заради тези игри от 2008 до 2014 ЕЦБ не вкарва кинти на пазара , изчакаха да фалира тотално еврозоната и взеха да печатат, пък ФЕД още 2008 скочи с трилиони![]()
kypa (16-07-2017)
и аз ги помня след 2012 всички фундамента и нива
помня 2012 на 1.21500 Марио отиде в Лондон в борсата да говори, че ще спаси еврото и то рипна 400 пипа, пък аз бях къс, после на 1.2600 обяви програмата ОМТ и там фалирах защото бях къс пък еврото скочи до 1.3100 и т.н.
и 2014 май помня на 1.4000 като обяви ЕЦБ количествени облекчения еврото се срина 35 фигури пък аз бях дълги евра
винаги стиковат фундамента с нивата, но веке не може да се лъжа така елементарно , веке удриии късо за паритета докато ЕЦБ не спре да печати и 1 евро![]()
kypa (16-07-2017)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Президентът на ЕЦБ Жан-Клод Трише изпълни заканата си да повиши лихвените проценти в еврозоната се вдига до 1,25% от април 2011 спрямо досегашното си рекордно ниско ниво от 1 на сто.
Увеличението на лихвата е първото от юли 2008 г. насам
http://www.investor.bg/novini/130/a/...ciiata-115117/
Това, което тогава търгувах, никога няма да повторя вероятно.
Имаше движения по 20 фигури за 10 дена. Следващите 15 дена наобратно. И то на мейджърите.
Всеки ден някой мега голям фалираше. Имаше идиотски овърнайти на 30% и нагоре в развитите икономики. Гърмяха репота и застраховки. Абе яката лудница.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Кажете нещо за сегашното положение? Някой помни ли толкова затрит валутен пазар? То в неделя сутрин има повече движение. Грозна картинка е.
kypa (16-07-2017)