Язе днеска влизах някакви половинчати дълги, ама и да не бях влизал финансовия резултат нямаше да е кой знай колко по-различен. Добре че беше петролеца да оправи деня, че и седмицата даже.
Язе днеска влизах някакви половинчати дълги, ама и да не бях влизал финансовия резултат нямаше да е кой знай колко по-различен. Добре че беше петролеца да оправи деня, че и седмицата даже.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Тези дни мернах нещо за вдигане на лихвите при паунда...Ако е вярно предполагам това са добри нива за дълги позиции.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-07-2017)
Аз пък му земАх на къси неска на Кабелът .....
Ем Даже на 2 пътЯ ..... ма ся дундуркам една на минус ..... ма то туй нормално за Него))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-07-2017)
Въпроса е да си в играта....
Кво ти пука къси или дълги![]()
kypa (08-07-2017)
Айде да обръщаме надолу вече викам...
1,3 фигури даун ще дойдат добре за днес.
КинО блажи с туй късото сега.
На 1.29568 му е пивота, сега тъкмо се кекерчи около него и требе да се внимава. Ама и аз за късо си мисля.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
nnikos (07-07-2017)
За сега мечата свещ е около 85 пипа, може и входа по дневна да излезе доста по-рано отколкото предполагах.
Още ме е страх да се зарадвам, че с тия новини след малко нищо не се знае.
браво никосаз с включих за малко накрая в късите на последния спад, при пробив на 1.289 ще се включа пак в късата идея
![]()
Последна редакция от pepe1234 : 07-07-2017 на 13:44
Данните от сутринта не бяха много добри и двойката тръгна да пада.
Да видим дали това движение ще бъде продължено след като бъдат изнесени данните за неселскостопанската заетост и безработицата в САЩ .
![]()
"Everybody should learn to program a computer, because it teaches you how to think"
kypa (08-07-2017)
Едва ли ме съмнява това падане да е продължително
Най вече тук всички колеги са мечо настроени , а това много ме притеснява![]()
kypa (08-07-2017)