Само да не ни върне Драги на изходна позиция, сега предполагам до него ще замре пазара и не е подхозящо за влизане в позиция.
Само да не ни върне Драги на изходна позиция, сега предполагам до него ще замре пазара и не е подхозящо за влизане в позиция.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес аз изядох дръвцето на два пъти. И мисля че ми стига за сега! Чакам да залади и да се паркирам на терасата!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще видите вие сега в 19:30 Драги като кихне в микрофона 200 пипса не му мирдат на Дизела !!!
army dad
в 15.30 говореше ---- http://forexnews.bg/component/conten...a-programa-mot
.................................................. .................................................. .................
Oleg (06-09-2012)
В 15:30 беше пресконференция на ЕЦБ, на която говори обичайните му работи какво щяли да свършат и до колко години какви резултати в цифри очакват , а сега от 19:30 щял да говори ама и аз не знам какво![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
сега да видим драго дали ще го набие на меците с отскок![]()
Bulls, Bears Make Money, Pigs Get Slaughtered!