Това вече звучи много лошо. Само това не. Дайте едни 60 пипа спад, за да си затворя поръчките и после ако ще и на Луната го пращайте еврото.В някакъв момент ЕЦБ ще спират вливания или поне ще ги намалят.
Понеже основните ми пари са вкарани в държавни дългове, последните години стана много трудно да намериш нещо да си купиш на нормална лихва. Говоря над 0.5% годишна. Просто ецб изкупува всичко , постоянно.
В момента , в който се спре това вливане на средства, няма да продадат дълг, но този, който му идва падежа ще трябва вече да се рефинансира чрез пазара. Или накратко, ще се появи търсене на евро, с което да се купят дцк-та, което трябва да вдигне цената на еврото. Дълговия пазар, частен и държавен е един от основните двигатели на една валута.
Явно някои играчи знаят нещо, което на мене ми убягна вчера или Драги умело ме заблуди, че ще отложат намалените покупки на дцк за нова година.
Та от тази гледна точка, едно изказване като днешното е много важно, особено за синхронизирани парични политики.
А кажат ли Курода и Драги, че ще намалят вливанията, поради лек ръст на инфлацията и уйде коня у ряката. През годините съм виждал и 500-600 пипа за седмица след такива фундаментални промени.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (28-06-2017), azni (28-06-2017), kypa (29-06-2017)
Това, че средната ми е под 1.09 как го прецени???
Определено е много по високо и смятам тепърва да товаря големи обеми.
п.п. Надявам се Админа да вземе някакви мерки спрямо хеитара mck
Не приемам за нормално mck да ми натрапва ограниченото си мислене в рамките на 3-5 минути за нормално!!!
Моля извини![]()
До утре
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-06-2017)
Absfresh, играта е друга. Италия закъсва, а Драги е италианец и търпи критики в тази насока. Затова той започна да се изказва в стил "ФЕД", което не му е присъщо и определено изненада пазара. Нищо няма да свърши конкретно. Идеята е с приказки да отклони вниманието от италианските проблеми и май вече успява.
kypa (29-06-2017)
бегах късото аз с минимална печалба.. хвърлям кърпата.. след Драги, Курода, Карни и Сие кът минат, ще реша дъл да влизам пак..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (29-06-2017)
Към момента за да ударя колец ако не правя добавки, които ще вдигнат още средната трябва да видим 11 фигури или 1.25 и това без да броя евентуални бонуси.
Аз сега започвам да пускам къси!!!
п.п. Затова ме дразнят разни хеитърчета дето и идея си нямат но все ме критикуват
Нямат мъжеството да коментират собствената си сметка / ако имат такава/ но безобразничат по адрес на Пабло.
Очевидно трябва да добавя : "ни сметки съм ти коментирал, ни позиции, ни входове, ни съм ти виновен за късите"
kypa (29-06-2017)
Абе квото и да си говорим, фалирахме Дизела, сега е РЕД на Пабло![]()
![]()
ДАВАЙ ЕВРО !!!
1,1404 - 1,1424 за днеска
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (28-06-2017), toranagasan (28-06-2017), kypa (29-06-2017)
звездоброец (28-06-2017), pablo (28-06-2017), kypa (29-06-2017)
кът стана дума, не знам дали обърнахте внимание от Форекслайфа инфото от вчера,
че 80% от дребните трейдъри са били на къси евра..
http://www.forexlive.com/education/!...sions-20170627
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
danitrader (28-06-2017), kypa (29-06-2017)
На Ctrader платформата на мойто буки, ги дава 75/25 късо , дълго ... демек има още за разкекерчванекът стана дума, не знам дали обърнахте внимание от Форекслайфа инфото от вчера,
че 80% от дребните трейдъри са били на къси евра..
http://www.forexlive.com/education/!...sions-20170627![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
звездоброец (28-06-2017), REDA (28-06-2017), kypa (29-06-2017)