Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и те са хора какво да ги правиш.
Как качи картинката, че аз няколко пъти се пробвам но не ми се получава с копи пасте.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ползувам услугите на сина. Аз не мога. Сваля се някъде като файл. От там чрез разни други игрички. Но и аз не съм си правил труда да го науча! Не е само копи/пасте.
А-ха, значи да хвана младото поколение да ме ограмоти.
Без младите сме за никъде. Само дето не мога да ги зарибя с форекса. А когато бяха 5 - 6 ти клас, играеха. И то на реал. Бях отворил сметки на баби, лели, ..... . Но откакто занулиха по един акаунт, не мога да ги накарам. А са печелили призови места в конкурсите!
Толкова по-добре![]()
Нека правят това, което искат, аз само поставям условие да са добри в него, ама и те ако могат от нашия опит да понаучат от време навреме нещичко, много нерв ще си спестят.
какво искаш да ми кажеш? имах 4 багера, отделно самосвали и друга техника. и съм ги взел при мен на един обект, малко отдалечен от дома. живеехме под наем, далеч от вкъщи. бяха се понаучили на машините. и един петък вечер аз ги пускам да се приберат все пак при майка им. в понеделник аз ги чакам, а тях ги няма. по едно време ми звъни gsmа, бяха още от онези като тухли. "-ами тате, тя майка ни плати заплатите, и сигурно повече няма да идваме. записахме се на шофьорски курс!"
тогава си казах: "да се оправят! но без мен!"
Не е смешно. Нали!
Последна редакция от GeorgiRR : 13-11-2011 на 20:56
Това зависи от теб и от майка им. Не от тях. Децата са плод на родителите си. Ако аз бях на мястото на твоите деца при тези машини и дейност и с моите родители, като видех парите, щях на мира да не ги оставя само и само да мога да науча повече и как да направя повече. Това си е до възпитание. Децата не са виновни.какво искаш да ми кажеш? имах 4 багера, отделно самосвали и друга техника. и съм ги взел при мен на един обект, малко отдалечен от дома. живеехме под наем, далеч от вкъщи. бяха се понаучили на машините. и един петък вечер аз ги пускам да се приберат все пак при майка им. в понеделник аз ги чакам, а тях ги няма. по едно време ми звъни gsmа, бяха още от онези като тухли. "-ами тате, тя майка ни плати заплатите, и сигурно повече няма да идваме. записахме се на шофьорски курс!"
тогава си казах: "да се оправят! но без мен!"
Не е смешно. Нали!
Не винаги е толкова просто, колкото изглежда отстрани.Особено като попораснат малко повечко.Това зависи от теб и от майка им. Не от тях. Децата са плод на родителите си. Ако аз бях на мястото на твоите деца при тези машини и дейност и с моите родители, като видех парите, щях на мира да не ги оставя само и само да мога да науча повече и как да направя повече. Това си е до възпитание. Децата не са виновни.
Грийди и знаеш ли кой е най-големия проблем за днешните деца, материалният свят, в който живеем, за родителите става все по-трудно да градят кариера, да изкарват пари и в същото време да отделят нужното внимание на децата.Всеки балансира както може едни се справят по-добре, други по-зле.
На едни и същи родители децата са коренни различни, отглеждани и възпитавани по един начин в една среда, 5-те пръстта на ръката не са еднакви, пък какво остава за хора.
В днешно време родителите много често са поставени пред избора кариера и пари или децата, защото обикновено единия трябва да се жертва. На мен не ми се е налагало защото имах невероятна подкрепа и продължавам да имам от бабите и дядовците, и нямаме никакви различия във възгледите за възпитанието им, но постоянно го наблюдавам.
Много е трудно - и двамата ли да работят, за да могат да осигурят по-добър стандарт или единия да си остане вкъщи - говоря за масовия случай.
Днешните деца също много бързо се разделят с детството си и порастват, което хич не ми харесва, но така се промени времето.
А и самите родители много често си мислят -това на мен не може да ми се случи, или в такива ситуации аз ще постъпвам еди как си, но като дойде времето за реакция винаги е различно едно е да си го мислиш, друго е реалността.
Аз не се оплаквам засега от моите, но да видим има още доста време, а и малкото какъвто е терминатор отсега си личи че няма да е лесно с него както с каката, а пък и тя тепърва може да готви изненади, та ще видим с времето ще стане ясно.