Туй мегапортофеля дето го рекламират Инстата някой проверявал ли е дали са пуснали вече карти? И евентуално реални тарифи (с всички включени разходи) някакви колко пари излизат.
Туй мегапортофеля дето го рекламират Инстата някой проверявал ли е дали са пуснали вече карти? И евентуално реални тарифи (с всички включени разходи) някакви колко пари излизат.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Скрила и без това почти съм го спряла, поиграх си преди време да сметна превалутиране такси и т.н. и се оказа, че ми идва скъп като услуга в сравнение с превод по банка, само инстата напоследък съм теглила там.
То други алтернативи има , но брокерите не бачкат с тях.
Случката на звездоброеца просто е поредното нещо, което ми нашепва, че си трябва заместител
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (17-07-2017)
Аз за Инстата предимно питам, с други брокери още нямам отношения, камо ли тегления, че пък и редовни.
Тъй за малки (микро) сумички да се дърпат и да се събират на едно място, оттам нататък вече може и по- на рядко да се дърпа.
Защо си теглите изобщо парите от инста центова сметка за тестване на ситемки и то без да се влага при тези условия на форума смешни суми се заработват
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (17-07-2017)
Ами щот трябва хлебец, биричка едно друго да купим, някоя сметка да платим от време на време.
Само с трайдинг не може, трябва и да се яде.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (17-07-2017)
kypa (17-07-2017)
При наш брокер има по-голям шанс да налазят данъчни, по-скоро при чуждоземски някой.
Ама то иска депозиране, тъй че малко по-нататък.
Идеята е са се повишава квалификацията и да се пробват нови неща ако си мислиш че ще направиш пари от писане тогава пиши
----------
Това ли ти е болката че ще имаш чисти пари .................................................. ..........![]()
kypa (17-07-2017)
От трейдинг правя пари, не от писане, въпреки, че и от писане правя пари, ама не тук. По други места пиша за пари и ми се получава.
kypa (17-07-2017)