Нещо дежурните мантраджии данито и форекса що така се покриха?
Единия ал ин на късо, другия с десеторна позиция на късо. Сериозна работа. ......................................
Нещо дежурните мантраджии данито и форекса що така се покриха?
Единия ал ин на късо, другия с десеторна позиция на късо. Сериозна работа. ......................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Маркета няма търпение да увлезне дълго.. Макулите даже не щат да чакат Фед.. аз обаче ще изчакам преди новите дълги..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (22-06-2017)
Абса ..... не знам как ще се развият нещата довечера Ама при мен най-много до 1.1320 да качи.....
После ми идва да слиза .......
Ако е така Значи довечера .....какво???
Дигат ли ????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-06-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-06-2017)
Вигат днес, ама какво от това. То си е заявено отдавна.
Аз не чакам повече на горе , всичко съм затворил и дори няма да го гледам довечера.
А по-дългосрочните очаквания и отигравания не са за публични форуми.
Как сте агънца???
Как сте агънца???
kypa (22-06-2017)
Има още нагори![]()
![]()
ДАВАЙ ЕВРО !!!
1,1313
1,1333
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
звездоброец (14-06-2017), REDA (14-06-2017), kypa (22-06-2017)
danitrader (14-06-2017), kypa (22-06-2017)
гледам леки примамки пуснали с 10 пипа нов връх
голям връх 10 пипа, само толкова пари ли имат биците![]()
danitrader (14-06-2017), kypa (22-06-2017)
Баааааааа Олюто кък го колондрисаха)
)
И Биткомета и него ...... Бе интересно ше е довечера)
)