Съгласно каналчето, тук вероятно вървим към нов спад. Колеги, 140.25?
P.S. Каналчето на 4-часовата съм го построил.
Съгласно каналчето, тук вероятно вървим към нов спад. Колеги, 140.25?
P.S. Каналчето на 4-часовата съм го построил.
nikolay_diankov_1982 (08-06-2017), kypa (30-08-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (30-08-2017)
Ама ти още ли не си си реализирал печалбата/загубата при паунда? Що чакаш, червената сигнализация на марджина ли?!Първо да приберем дългите......
kypa (30-08-2017)
още ли няма някаква информация за изборите?.нещо много скучно стана на платформите.това затишие,не е на добре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (30-08-2017)
Тук пробихме отдолу каналчето за момента, ще видим накъде ще поеме тези дни.
Дано Ragnar-а да си е прибрал дългите навреме и да е обърнал посоката, щото иначе лошо!Първо да приберем дългите.
kypa (30-08-2017)
Аз затворих и последните си къси още на 140.363
Ако това не е шиш за обиране на стоповете няма да намажа дебела филия
п.п. Поне няма да е постна пица.
Последна редакция от pablo : 09-06-2017 на 23:47
nikolay_diankov_1982 (09-06-2017), privelege (09-06-2017), kypa (30-08-2017)
kypa (30-08-2017)
Както си решиш, но според мен не рискувай да я оставяш през почивните дни, кой знае как ще се развият нещата във Великобритания.пропуснах да затворя на 250 пипса, та сега се чудя на 160 какво да правя - май ще я оставя късата за другата седмица
Тук прогнозата ми за 140.20 се сбъдна. Сега най-вероятно 139.20 ще гоня, зависи как ще затворят седмичния и дневния бар.
big_shark2 (09-06-2017), kypa (30-08-2017)
Май ще те послушам, пък и без това не обичам да държа сделка за уйкенда че съм се напатил, както и повечето от нас вероятно са се опарили![]()
Пък и нова седмица, нов късмет - айде край на търговията за тази седмица![]()
privelege (09-06-2017), nikolay_diankov_1982 (09-06-2017), kypa (30-08-2017)