Объркал си рейса пич!...............................Тая турска лира си я "заразцепвал" от Н.Година...
Беше 3.94150....Сега е 3.54000 ...
40 000 пипса или ...400 фигури по твоето броене...
Оня ден пак я запогребва а тя скочи 10 фигури ....По твоето броене ....
Тогава ти казах.....рано е !!! .
Ще падне .....Ама друг път ....
Да са ти честити вчерашните 60 пипса...
ЯвНо си играл против тренда .....Което не ти е присъщо...![]()
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
kypa (22-06-2017)
а недей, напротив даше ще се увеличат, за сметка на сметката
то това е целта на занятието
Trust Me, I'm an "Engineer"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-06-2017)
Моето дълго сдаде стопа...добре, че поне вчера прибрах нещо...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Никакъв рейс не мога да объркам пич....
Това което си показал е седмична графика.
Там , разбира се , е бичи тренда....
Ама ти по нея ли влезна вчера да си хванеш 6-
те фигури.....
А и в поста си бях доста КОНКРЕТЕН....
Казах , че я разцепваш от НОВА ГОДИНА .....фундаментално. ..
А тя от НОВА ГОДИНА расте....
Не ми показвай 2014...2015....
Фундамента ти е за сега , нали....Не за тогава
Та баш у кой си требва рейс съм.......
kypa (22-06-2017)
Опалааааа!Как сте,бре,Бай Редова дружина?Бай Редова дружина долара повдига.
Тръмп иска по- евтин долар,Анджи иска по-скъпо евро,е,какво ще последва според вазе?
Освен банкерите да им направят нарочно напук в стил:,,Ха,те ще ми казват на мене къде да скачам".![]()
Фибо....мибо....грънци
както казва мойта шефка : Кво то кажа аз това ще стане,независимо от мнението на другите
на ти
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (22-06-2017)
kypa (22-06-2017)
касирах късото аз и ще чакам Драги да видим дали няма нов връх да ударят и надоле тогава
как вика баба меца хитро може да има
ако ударят 1.1350 може да селна, да го докарат 1.0340-1.1340 т.е. 10 фигури покачване
ще видим
----------
обаче бабо мецо има вариант и да ударят 1.1160 и оттам нагоре за 1.1270 пак, и най-изчистения вариант директно надоле за 1.10
кой от трите ще изберат е въпроса
----------
обаче язе ке гледам да ударят 1.1330 примерно и там сел за 1.0850
може на Марио да обърнат курса за надоле ще видим, няма да бързаме![]()