Те точно в малкия спред играе роля грида. Щот големия спред се вижда и без грид.
Язе основните котировки дето гледам са на Актива, злато и петрол е голям (по таз категория) спреда, на валутите малък.
Те точно в малкия спред играе роля грида. Щот големия спред се вижда и без грид.
Язе основните котировки дето гледам са на Актива, злато и петрол е голям (по таз категория) спреда, на валутите малък.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
И на метата го може(допълнителен индикатор)
От години си го използвам
То иначе как да преценя кое колко е![]()
То и аз имам един, ама не ме кефи. А от поне година съм се сетил, че мога и сам да си напиша, ама все го оставям за някой друг път.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
поредното доказателство че си клоун
ако беше отишло със 100 пипа нагоре , пак щяхме да четем как си дал успешен сигнал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (26-05-2017), nikolay_diankov_1982 (26-05-2017), L1914 (26-05-2017)
Иначе от Н1 се търсят тия 1000 пипса няма проблеми![]()
toranagasan (26-05-2017)
не съм му адвокат на колегата, ама преди 2 дена е казал позиция в реално време, която до момента носи над 150 пипа..
дали ще даде 2 000 не знам, ама аз му пиша зелена точка..
опсс. сега обърнах внимание, че не е казал посока..взимам си зелената точка обратно..
Последна редакция от звездоброец : 26-05-2017 на 08:55
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
nikolay_diankov_1982 (26-05-2017), L1914 (26-05-2017), hanuman (26-05-2017), toranagasan (26-05-2017), nnikos (27-05-2017)
jivko78 (26-05-2017), toranagasan (26-05-2017)
nikolay_diankov_1982 (26-05-2017), toranagasan (26-05-2017), nnikos (27-05-2017)
jivko78 (26-05-2017)