много малко обемче пуснах аз.. колкото за спорта.. но ако пробие 1,12 мисля за добавка..
много малко обемче пуснах аз.. колкото за спорта.. но ако пробие 1,12 мисля за добавка..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ето ви фондамент!!!!!!
Избират във Франция Франсоа Оланд!!!!!!
Еврото го потапят в продълѫение на 4 години!!!!
Виѫда се на графиката!!!!!
Избират нов президент и капиталите започват да се завръщат в Европа и еврото!!!!!!!!
Оптимизъм!!!!!!
По- нататък ще видим какво ще е настроението!!!!!!!
Дотук добре!!!!
Само едно не ми харесва - Биците са много алчни и агресивни! Заслуѫават корекция от Баба Меца!!!
Бой с къси докато им "омекнат" рогата!!!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (25-05-2017)
Аз на Кабелът на пробива на 1.29800
Едни бързи 20 пипа ..... колкото заради крастата)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (25-05-2017)
требеше и аз към паунда да купя долари.. там по-бърже върви.. пак на умрелия кон се качих..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз да питам биците какво става с Гърция
на 22 еврогрупата и МВФ отказаха нови спасителни заеми да отпуснат, Гърция има падеж на близо 8 млрд евро по дълга, няма пари , какво става
Ще фалира и ща напусне еврозоната и ще върне драхмата да си печати или чудо ще се случи от някъде, магия
Може Зевс да слезне от гръцката планина олимп и да донесе турби с евро -гръцката трагедия
Дали 2017 Гърция няма да напусне най-накрая Еврозоната и БАНКИТЕ да направят пачките с 0,8000, те ако ще я гонят ще стане точно сега както всички са сложили розовите евро очила че кризата е свършила, пък то всички по-зле от преди дори
банките са хитри те ще го изиграят когато никой не очаква играта![]()
Последна редакция от Forex : 25-05-2017 на 12:25
звездоброец (25-05-2017)
единственото им спасение е, ние тука във форума да ги съберем тези пари, и да им дадем да си платят вноската.. юни наближава..
Аз пък започвам да презареѫдам дълги!!!!
Пак се "оголих"!!!
Хайде! Първата 1.1210!!!!
Легендарният бивш шеф на централната банка на САЩ, Алън Грийнспан, прогнозира, че Гърция ще трябва да напусне Еврозоната. Той коментира пред Би Би Си, че не вижда кой би бил склонен да даде повече заеми за укрепване на гръцката икономика.
http://www.segabg.com/article.php?id=738171
"Вярвам, че Гърция в крайна сметка ще напусне Еврозоната. Въпрос на време е страните да признаят, че това е най-добрата стратегия", заявява Грийнспан
500 пипа спад бързо бързо искаме мечките
Довиждане Гърция от еврото, края дойде![]()
Някой знае ли къде е Баба Меца да даде някой сигнал, че така малко без сигнал ме е страх да вкарвам големи обеми![]()
няква важна зона на съпротива/подкрепа почна да се явява това 1,1210.. няколко пъти се запира вече там.. и нагоре, и надоле..