Смущава такива дето не са били там.
Може и да не са били по 50, но твърде се приближаваха,
а вероятно понякога са били и повече![]()
Смущава такива дето не са били там.
Може и да не са били по 50, но твърде се приближаваха,
а вероятно понякога са били и повече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Друго нещо съм им измислила на младежите в днешно време студентче в чужбина с ограничен бюджет- много поучително действа, не като казарма и не съм била, за да знам, но все пак е нещо.
Но днешните младежи в голямата си част са доста разглезени.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дано да нямаш предвид толкова ограничен, че да се налага да работят, защото ако е така, цялата гимнастика с ученето навън се обезсмисля.
А ако им се налага голяма драма ли ще е.
...........................................
Те там за какво отиват, да работят или да учат, там за разлика от тук се учи, не виждам как ще правят и двете неща с успех, ако действително им се налага защото иначе няма да са там ок, но да имат възможност само да се учат, и да се карат да работят само за да се били учили как е в живота, не ми се струва правилно, нека се езучат добре, ще имат цял живот пред тях да се борят.
Реде, туй всичкото за казармата е верно бре) .... и аз израснах много - влязох симулант излязох манипулатор.
голям смях - някакви шапкари да ме вкарат в техните си схеми - пълен смях
... след като дослужих максимума дето има да се дослужва (знаеш, независимо от броя на арестите повече от 20 не може ), началник щаба се раздели с мен почти със сълзи в окото, дори сякаш понече да предложи да сложат над леглото дето спях, табелка с възпоменателен надпис "Тук , в периода март 93 септември 94, спа редник Х."
.... с духовия оркестър ме изпратиха, мен и още двама мои набори.
![]()
какви са тези 50 км ?????... всичко на всичко, като новобранец съм пробягал 1 километър (иначе наборите си бягаха най-редовно. Него ден, пишман станаха, че ме накараха да бягам и тях , дори капитана разпореди да ми сервират храната в леглото и от строева подготовка за клетвата ме освободи и много други екстри получих.
Младши сержанта - обучаващия, дето ми идваше да му забия един в мутрата, поболя се от ревност момчето - смешен натегач, без грам интелект
.... а какви наряди съм давал ... малееее, как не сме се изтрепали пияни, още се чудя
![]()
.... а имах един като теб.Чичо му много голям - където да посочеше, там можеше да бъде разпределен, длъжност каквато поиска ... тоя избра границата дето на 3 месеца излизат отпуск и то гарнизонен. Любимия му герой бе Чък Норисне се майтапя ...
КОМЪРДЖИ да си манипулатор е много полезно.
Освен такъв в казармата се научаваш да бъдеш
и много други неща. Повечето са полезни и добри.
Е има и некои отрицателни навици дето се научават.
КАМАРДЖИ чадо,
все пак си бил в детската градина ти.
Тя истинсаката казарма приключила е 2-3 години преди да влезнеш![]()
Така е Реде! По ваше време беше друго. Смятай, брат ми влиза 2 г. след мен и го питам "а бе ти със старите проблеми имаш ли?' и той ми отговаря "Не, много са точни и много бачкат"в това отношение при нас все още се спазваше йерархията
![]()
Че какво им пречи едното на другото.Може и масово се прави.Едно издръжка в чужбина си е скъпа, ако иска да има повече за глезотийки защо да не поработи- млади, здрави прави.Те там за какво отиват, да работят или да учат, там за разлика от тук се учи, не виждам как ще правят и двете неща с успех, ако действително им се налага защото иначе няма да са там ок, но да имат възможност само да се учат, и да се карат да работят само за да се били учили как е в живота, не ми се струва правилно, нека се езучат добре, ще имат цял живот пред тях да се борят.
Какво имаш предвид, че там се учи, ами да учи се и техните студенти и те си работят, чужденците защо да се слагат под друг параграф.
Въпрос на гледна точка.
Лятото какво пречи да бачкат да си изкарат пари за едно море например или каквото са си решили.
Естествено, че е по-лесно мама и тате да се грижат за тия неща- ама докога, до преклонна възраст- тоя тип възпитание го има само в бившите соц страни.
В Европа само в някои южни страни и то по отношение на мъжете дето не искат да пораснат- мамините синчета.