Баща ми, който има
превъзходни спомени от там 
Смятай, той понеже е бил в
гранични войски, където са стреляли колкото си искат, ядяли са колкото си искат и то мръвки и въобще е нямало простотии, като пренеси камъните и после ги върни, какво мисля за тези, които не са били където той е бил

Той от там само слуха си е увредил междувпрочем и не чува птичките, като пеят в гората. Ааааа и като спи понякога надава вой от болки в рамото, което е изкълчил и не са му помогнали, а просто са му казали, ти си младо момче нито ти няма въпреки, че настоявал.
Така, че Фицка, казармата ако се измъкнеш здрав си е чудо, но простотиите на които ще бъде подложен всеки един 18 годишен младеж няма да го направят повече мъж.
Виж след 18-тата си година да замине в друга страна да учи и да се оправя, определено биха му били в огромна полза.
Естествено, аз на здравето си държа повече, отколкото на някакви "интересни" преживявания.
Преди няколко години бях на морето с група от университета във връзка със специалността ми. Едвам ги изтрах 20 дена

И това е при положение, че имаше момичета.
А в казармата един билюк кочове, общо помещение, навсякъде неудобства. Егати и живота. Заеби тая работа.
----------
Това е без печелим.
Няма връзка дали се печели или губи. Лимита единствено указва, че даденият ордер
ще бъде изпълнен на тази или по-добра цена .