Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
stts, На графиката е отразено всичко,от 25 юли на сам еврото е възходящо.Защо ли?
.................................................. .................................................. ......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това са безмислени спорове, винаги ще има, кадърни и некадърни, успели и неуспели, като първите ще са винаги в пъти по-малко, а най-лошото е, че тук остават единици.
Не ми отговори на въпроса: имаш ли идея какво беше ПРЕДИ?
Знаеш ли, че за да си купиш 2 банана трябва да чакаш Коледа и да се наредиш на няколкостотин метра опашка? Или, че за да си купиш москвич, чакаш поне 10 години? и кинтите ти стоята там..... И още и още, ама ай стига, че пак се отплеснахме.....
Нормално е да не харесвате това, което е в момента. И на мен не ми харесва, но е по-добро от това, което беше. Сега е ваш ред да го направите още по-добро.
Последна редакция от plovcity : 02-09-2012 на 18:48
възходящо е защото технически тренда има нужда от корекция ,за да продължи ...това ,което исках да кажа е доста по глобално от две седмици корекция ,имам предвид ,че една воля от страна на политиците само няма да стигне да оправи например голяма държава като Италия ,която е изхарчила 120%от брутния си вътрешен продукт и сега не може да си плаща дълговете...с две думи намеренията са едно ,а действията ,особено по намиране на пари съвсем друго .......
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Разбира се че не...знам само от разкази на свидетели
Ако след всяко идиотско решение/действие на държавата ходя да стачкувам пред парламента...какво правим?
фицката се майтапеше с грииди за случая с разрешението да се качи гараж на не знам си кой етаж в Пловдив.
Кажи ми в коя държава е възможно подобно идиотско изпълнение![]()
Е тогава за какво мрънкане говориш, като то от вашата :мъдрост и пр.: в момента е на това дередже ?
Сегашното поколение чисто и просто наследява възхода или падението на предишното. Вашето е пълен боклук който новото поколение трябва да изчисти. Ето това е в момента положението.
И още по-лошото е, че защото го наследява, трябва да се справи въпреки всичката тази долнопробна маса от хора.
Аз не мрънкам, изказвам фактите !
Хайде стига си провокирал и ти спорове.
той и дълга на САЩ не е по-малък от на цялата еврозонавъзходящо е защото технически тренда има нужда от корекция ,за да продължи ...това ,което исках да кажа е доста по глобално от две седмици корекция ,имам предвид ,че една воля от страна на политиците само няма да стигне да оправи например голяма държава като Италия ,която е изхарчила 120%от брутния си вътрешен продукт и сега не може да си плаща дълговете...с две думи намеренията са едно ,а действията ,особено по намиране на пари съвсем друго .......
та кой е по-зле не знам
минаха 16 трилиона официално зелените пари, пък неофициално може и да е пет пъти по-голям![]()