ехееее с какво не зачитет албанците само не казват........... и там не е лесно но не ми е и жал много .............
ехееее с какво не зачитет албанците само не казват........... и там не е лесно но не ми е и жал много .............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Албанците са там отскоро от 2000 година, но защо не си се върнаха по родните места, а останаха там, тези албанци са пиршълци в Македония и виждате за няма и 20 години какво се случва.
Косоварите не си се връщат в Косово, а седят в Скопие и по други градове
Малко като върнете лентата, голяма част от тях щяха да дойдат тук- Петър Стоянов и тогавашното костово правителство го предотвратиха, но тогава още не бяхме в ЕС и по мое мнение защитиха националния интерес- едно от малкото им добри дела
Не е точно така даже нямам идея това къде точно си го прочела.
Аз съм ходил в Скопие преди 2000 г. и там имаше много албанци и беше пълно с джами все едно бяхме в Истанбул.
Това със Пепи Стоянов и Костов е много интересно твърдение![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това ако не е намеса във вътрешните работи на съседна държава, не знам кое е.Депутат от управляващата коалиция в Албания преименува Македония на Илирида
Прочети още : https://www.actualno.com/balkani/dep...ws_608856.html
© Actualno.com
Скоро може да запукат пушките, албанците се усещат много силни явно, за да отправят такива
провокации . . .
ИЗВИНЯВАЙ...
Но,защо не... Дори,съм съгласен с тях и гърците...
И друг път, съм го писал.Че,това за мен е измислена държава..
jivko78 (02-05-2017)
Me4oBikov (02-05-2017)
jivko78 (02-05-2017)
Явно са те заврели у албанските квартали, понеже си компетентен относно интересното твърдение отвори чичко гугъл ще ти отговори, как Милошевич е товарил косоварите на влаковете и каква е била позицията на България в този момент и като никога даже е устояла и на натиск от Турция- да знам че е трудно за вярване че тези политици са го направили, но е факт, иначе сега и тук щеше да е пълно с косовари, но останаха в Македония.
Знам че ти е трудно- ето избирай си
https://www.google.bg/search?q=%D1%8...BE%D0%B2%D0%BE
Тъй де всеки българин е компетентен по македонския въпрос.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Верно е, че имаше разни поръчкови статий за лошия Милошевич и добрите шиптари но всички знаем крайния резултатЯвно са те заврели у албанските квартали, понеже си компетентен относно интересното твърдение отвори чичко гугъл ще ти отговори, как Милошевич е товарил косоварите на влаковете и каква е била позицията на България в този момент и като никога даже е устояла и на натиск от Турция- да знам че е трудно за вярване че тези политици са го направили, но е факт, иначе сега и тук щеше да е пълно с косовари, но останаха в Македония.
Знам че ти е трудно- ето избирай си
https://www.google.bg/search?q=%D1%8...BE%D0%B2%D0%BE
Тъй де всеки българин е компетентен по македонския въпрос.
Днес в Косово няма сърби има само албанци или както е по правилно шиптари!
Плагодаря ти за поръчковите медий но тези времена ги помня не съм невръстно хлапе имам спомени от 2001 г.
По време на разделянето на Югославия, тези албанци си бяха в Македония - и когато самите македонци са правили държава и са поискали въобще държава, е трябвало да знаят, че тези почти 40% албанци все някога ще надигнат глава.
Аз съм била из цяла Югославия още преди разделянето - ами имаше си ги - така, както и сега. Говоря за времето от 1990г.
А това, че са пяли химн и са говорили на албански - да, и на мен не ми харесва, но македонския национализъм с друго не може да се пребори.
И като цяло - албанците (без значение дали са от Косово, или Македония) са много по-толерантни и уважаващи България, отколкото сърби и македонци. Тия последните, ако имам една гаУбица - направо наред - такива неща съм чула и видяла от тях за нас, българите. Ама, не става ..... Години наред подтискат българите в техните територии .... ами нека сега пък и на тях да им стане тясно.
----------
Пабло, в грешка си - в Косово си живеят сърби и даже са с привилегии - за да не развалят отношенията със Сърбия, и за да угодят на Европа. Казвам го от първа ръка - имах миналата година доста ходене натам. И аз останах учудена, защото при нас се знае друго, но ... факт.Верно е, че имаше разни поръчкови статий за лошия Милошевич и добрите шиптари но всички знаем крайния резултат
Днес в Косово няма сърби има само албанци или както е по правилно шиптари!
Плагодаря ти за поръчковите медий но тези времена ги помня не съм невръстно хлапе имам спомени от 2001 г.
Безплатен обяд няма!