е да де , беше на къси и каза 1.0420 за няколко дни беше баса . . ..
аз тогава бях на дълги с таргет 1.0900 , но затворих малко по рано и влезнах с къси .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
krestin (20-04-2017), БОЙ ПО МЕЧЕКИТЕ БОЙ 1.500 (21-04-2017)
Шие ги....даааа
такива като с твойта графика.
Шаренийки...................![]()
Днес показах стотици пипсове профит в евро/долар и нефта.............
Ти , освен '' шаренко '' мож' ли показа нещо профитно ......като за кило лукчета, барем![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БОЙ ПО МЕЧЕКИТЕ БОЙ 1.500 (21-04-2017)
лъже единствено лъжливия Кондор , онзи който го гонят отвсякъде
сете ли се , онзи същия който се регигистрира тук един ден след твоя бан, и той получи такъв и му изстриха всички постове понеже бяха безкрайно полезни
----------
къде по точно са тези стотици пипове- на късото злато без стоп от преди няколко седмици или късите паунд/долар от 1.25000 с добавките им
а вчера показа незатворени позиции при евро/долар с плюсови стопове от 2-3 пипа , което доста вероятно да си остане и профита ти![]()
БОЙ ПО МЕЧЕКИТЕ БОЙ 1.500 (21-04-2017)
4 -те ми позиции в нефтчето , са ти останали за домашно .....лъже единствено лъжливия Кондор , онзи който го гонят отвсякъде
сете ли се , онзи същия който се регигистрира тук един ден след твоя бан, и той получи такъв и му изстриха всички постове понеже бяха безкрайно полезни
----------
къде по точно са тези стотици пипове- на късото злато без стоп от преди няколко седмици или късите паунд/долар от 1.25000 с добавките им
а вчера показа незатворени позиции при евро/долар с плюсови стопове от 2-3 пипа , което доста вероятно да си остане и профита ти![]()
Както и очаквах , няма какво да покажеш ...........
Значи - лъжеш !!!!![]()
Не съм проследявал , писанията на трейдъра когото (непрекъснсто) дъвчешНе знам дали лъже ..............
Но познавайки твоите - мисля , че го водиш с много ........
Какви ли ''трайни следи '' е оставил в теб - за да го увековечиш и в подписа си ....
мухахахахахахахахахахаха.. .......................
Към другите съфорумци :
В евро/ долар ....... държим късите и следим графиката за добавки ...
Пътя - за мен - е надолу
КЪСИТЕ СА ГУБЕЩИ 1.50 ЦЕЛ (21-04-2017)
КЪСИТЕ СА ГУБЕЩИ 1.50 ЦЕЛ (21-04-2017), jivko78 (21-04-2017)
Нормално е да кажеш нещо ..................
Но няма да ти обяснявам неща , които са моя лична работа ..........
От теб и толкова не съм видял ........ или се бъркам![]()
Спокойно .... Ако съм прав за посоката .... специално на теб ще ти покажа как финиширам на 1.0250 .........![]()
Естествено , само АКО съм прав .............
Но ти ги знаеш тия неща ............. Просто искаше да се обозначиш в пространството , нали![]()
трайните следи явно са у теб щом в несвяст цитираш всеки мой пост в тази тема, че дори и в другия форум качваш скрийншотове с моите постове от тук и дори с подписа ми4 -те ми позиции в нефтчето , са ти останали за домашно .....![]()
Както и очаквах , няма какво да покажеш ...........
Значи - лъжеш !!!!![]()
Не съм проследявал , писанията на трейдъра когото (непрекъснсто) дъвчешНе знам дали лъже ..............
Но познавайки твоите - мисля , че го водиш с много ........
Какви ли ''трайни следи '' е оставил в теб - за да го увековечиш и в подписа си ....
мухахахахахахахахахахаха.. .......................
Към другите съфорумци :
В евро/ долар ....... държим късите и следим графиката за добавки ...
Пътя - за мен - е надолу
а подписа ми стои като вечен поздрав за всички тролове , който са такива не само тук , но и в реалния живот
ако ти се разпознаваш там не е мой проблем![]()
Добро утро ама е много разочароващо да се събуди човек и да види,
че еврото е още над 1,0700 и дори поскъпва. Това е някаква
нарочна манипулация.
ами той затова предните пъти като качваше позиции с фотошоп триеше обемите , според неговите думи от съображения за сигурност
после обясняваше как печелил хиляди и нямал нито един ден на загуба
не за друго, защото като един друг наш познат си обявява само печелившите сделки останалите висят на стотици пипсове загуба
ама така са големите трейдъри, важно е големи да ги хвърлят, покритие не е важно дали имат![]()
Бъркаш СЕ. Редовно пускам графики и си обявявам позициите в реално време. Има и доказателства за това. А на същите тези графики се виждат и обемите, с които търгувам. Успех ти желая. И като достигнеш моето ниво, може и да ти обърна повечко внимание на брътвежите.Нормално е да кажеш нещо ..................
Но няма да ти обяснявам неща , които са моя лична работа ..........
От теб и толкова не съм видял ........ или се бъркам![]()
Спокойно .... Ако съм прав за посоката .... специално на теб ще ти покажа как финиширам на 1.0250 .........![]()
Естествено , само АКО съм прав .............
Но ти ги знаеш тия неща ............. Просто искаше да се обозначиш в пространството , нали
jivko78 (21-04-2017)