Веднъж бяхме коментирали въпроса тука у ФорумЪТ между другото.
Заключението, до което достигнахме беше, че хората не могат да го дишат Веско Маринов предимно защото се поти. Възрастовата разлика като фактор беше на второ място.
Веднъж бяхме коментирали въпроса тука у ФорумЪТ между другото.
Заключението, до което достигнахме беше, че хората не могат да го дишат Веско Маринов предимно защото се поти. Възрастовата разлика като фактор беше на второ място.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Явно тия дето не могат да го дишат заради потенето никога не са горели в нищо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
val (15-04-2017)
Само не ми става ясно какво общо има Веско Маринов с темата за лотарийните билети?
Да не би да е станал рекламен агент на Националната Лотария?
Аз пък нямам нищо против Веско Маринов, макар че не съм фен на Герб.
Смешни са ми тия стадни операции от рода - "хората не могат да го дишат". 5 души от форума или 100 кибика на улицата не са
повод да се правят генерални изводи кой бил мразен или обичан.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Веско Маринов наистина рекламира лотарията от време на време.
https://7777.bg/news/news_detail?news_recno=20
Което естествено не значи, че точно тез аспекти на В. М. дето коментираме са свързани по какъвто и да било начин с лотарията.![]()
Що пък,се свързва В.М. с ГЕРБ....Само не ми става ясно какво общо има Веско Маринов с темата за лотарийните билети?
Да не би да е станал рекламен агент на Националната Лотария?
Аз пък нямам нищо против Веско Маринов, макар че не съм фен на Герб.
Смешни са ми тия стадни операции от рода - "хората не могат да го дишат". 5 души от форума или 100 кибика на улицата не са
повод да се правят генерални изводи кой бил мразен или обичан.
Неговите " фенки" са над 55 г.......
Щот Веско Маринов пее на предизборните кампании на тиквите.![]()
И аз си мисля, че е редно и логично на тез на бкп-то да пее, ама не било.
То всъщност няма и кой знай каква разлика де.
Me4oBikov (16-04-2017)
Където платят там пее,а пък хората харесващи Веско Маринов и симпатизиращи на БСП,често са едни и същи.
Me4oBikov (16-04-2017)
Те и тикваджиите взеха да поостаряват вече, време им е и на тях да почнат да го харесват Веското Мариновия.
Все пак Тиквата кой по ред мандат вече кара.![]()
Me4oBikov (16-04-2017)
Е то бавничко става.
Ама докато се усети човек и почва да пита "Абе, от три песни става ли се фен на В. М.?"![]()