А то може и хакерите да са те налазили.
Едно време един съфорумец имаше - Любчо - му обраха Скрила тез мискини.
А то може и хакерите да са те налазили.
Едно време един съфорумец имаше - Любчо - му обраха Скрила тез мискини.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Desi 88 (06-04-2017)
то по принцип нали скрила през известно време не ти дават достъп до акуанта и те карат да си сменяш паролата ,
мене досега поне два пъти ме караха
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017)
Е те за хубаво уж го правят туй със честата смяна на пароли. Щот хакери дебнат отвсякъде.
Ей го тука даже имаше един съфорумец - Любчо - точно тъй му хакнаха Скрила на него.
Сега последно като смених паролата преди половин година , не са искали да сменят . Но аз специално така и не съм свалила мобилно пприложение,
нищо че като влезна все ми изкачат прозорци пин да създавам и тн
kypa (07-04-2017)
Язе ПИН си направих, ама досега не ми го е искало, даже и като сменях паролата наскоро. То май само ако се прехвърлят пари между скрилови акаунди го иска, вероятно и на мобилното приложение, ама аз го нямам и не знам.
Мобилните приложения са много по-податливи на бъгове и вируси.
Така поне се говори. Затова бъди внимателна.
kypa (07-04-2017)
С Андроида е малко кофти схемата. По принцип системата е добре организирана и има възможност за значително добро ниво на сигурност, де факто обаче потребителя не получава пълен достъп по подразбиране, което го ограничава откъм възможности за контрол, от което пък най-често следва абсолютно съгласие и позволяване на всички разрешения, които приложенията му поискат. И въпросната сигурност в един момент престава да съществува.
На мен на дебитната ми карта е така - веднага виждам всички движения и блокировки.
На кредитната обяче, ако има повече движения, с това забавяне ще им изгубя нишката.
kypa (17-07-2017)
Последна редакция от borkooo_pz : 07-04-2017 на 07:13
kypa (17-07-2017)