И аз сега се разбирам по-трудно с времето, преди имаше по-малко грижи, сега деня никога не стига и времето, което сме се чудили как да отбиваме преди години действа в другата посока срещу нас...
И аз сега се разбирам по-трудно с времето, преди имаше по-малко грижи, сега деня никога не стига и времето, което сме се чудили как да отбиваме преди години действа в другата посока срещу нас...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017), Нерегистриран (1)
Последно време все по-рядко се срещат полезни неща у форума
Дори и в уж най-академичната тема (на РЕДА) откакто Бомбето на нищо интересно не съм попадал.... ама и напоследък не съм редовен читател/писател
![]()
Аз на лекции не съм ходил кой знай колко много щот работех, ама по сесиите по няколко дена поред не спях изобщо.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Нерегистриран (1)
Времето е много ценен ресурс, който някои погрешно го омаловажават
Но и то при някои случаи може да се купи с пари![]()
Фашисткия режим миналата седмица май малко разгони академизъма. Още една-две седмици може да трябват докато се съвземе.
Аз малко кодец по мойто индикатор понаписах докът скучахме, ама съвсем малко. Повечето време за темичката отделих.
Нерегистриран (1)
Ти като програмист ли работиш или ти е хоби?
Чудех се дали роботите са алчни. Все пак те не изпитват емоции.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То индикатор за метата да се пише не знам дали може да се нарече програмиране. Пък и аз повечето кодь го преписвам от документацията по принцип, много малко съм измислил аз реално. .
val (06-04-2017), Нерегистриран (1)
Това все пак изисква усилия и не на всеки се отдава. Така, че е похвално такова занимание.
Иначе си прав, че повечето трейдъри сме много праволинейни.
Нерегистриран (1)
Само да го има желанието да учиш...имам чувството, че съм научил повече "занаят" самостоятелно и уж по трудния начин, отколкото в училище.
Нерегистриран (1)