![]()
![]()
Ето този ми е много голям приятел и редовно се допитвам за съвет към него.
https://www.youtube.com/watch?v=HraaYH-sJBI
![]()
![]()
Ето този ми е много голям приятел и редовно се допитвам за съвет към него.
https://www.youtube.com/watch?v=HraaYH-sJBI
kypa (07-04-2017), Нерегистриран (1)
.......немам приятели във форексо..........не се доверявам на никого...................и май така требе да бъде.........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То не знам дали Точно така трябва да бъде но по някой път доверието подвежда затова е по-добре да разчиташ на себе си единствено.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зависи на кой се доверяваш и дали само се доверяваш или и проверяваш
Все пак голи приказки като "не може да стане" защото друг не е могъл, са напълно безсмислени. Приказки от рода, "ти ще го направиш" също са нелогични, ако няма план, идея, нещо което да каже, че е възможно.
и в живота и във форекса,трябва да не си доверчив , достатъчно алчен,иначе няма движение напред.алчноста ти дава стимул да вървиш напред.ако се примиряваш с малко ...... нищо не постигаш
наивен ли си и мек,качват ти се на главата.
бат Жоре, браво - навреме се изниза- не че разбирам защо, но .... все пак си го направил точно преди изсипването ..
заради новините ли?
Безплатен обяд няма!
Е те туй не е вярно.
Даже е обратното - точно тогаз не искат да се качват.
А за ФорехсЪ трябва сами да си свършим работата - каквото и да научим от разни други хора трябва да ни мине през ръчичките и акаунтеца преди да можем да решим дали можем да го ползваме и дали трябва.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (05-04-2017), Нерегистриран (1)
Е те туй не е вярно.
Даже е обратното - точно тогаз не искат да се качват.
А за ФорехсЪ трябва сами да си свършим работата - каквото и да научим от разни други хора трябва да ни мине през ръчичките и акаунтеца преди да можем да решим дали можем да го ползваме и дали трябва.......................
...........![]()
Няма нищо полезно в алчността. Напротив тя е донесла повече мизерия от
бедността. Бъркаш я с недоволството.
То е причината за всеки напредък.
Бъркаш я с недоволството.
ама направо ме разсмя от сърце.........
недоволство/какво е??????
алчност какво е ???????????
а сега ми отговори и тогава ми кажи ,че греша /стимула за печелене на повече пари,не е ли алчност/
недоволство е само да “мърмориш и да си караш по)старо му“
докато алчността те стимулира,предизвиква да имаш повече/а това съответно те кара да си размърдаш сивото вещество и да измислиш начин да изкараш повече..............
http://rechnik.info/%D0%B0%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%BD
е сравни сами
http://rechnik.info/%D0%BD%D0%B5%D0%...82%D0%B2%D0%BE
![]()
nikolay_diankov_1982 (05-04-2017), kypa (07-04-2017), Нерегистриран (1)