Мейби тук са някаква част от парите от здравните вноски
.......(
Хиляди харчени без търг от назначения от Москов директор на "Св. Иван Рилски"
https://offnews.bg/news/Zdrave_18753...-I_651431.html
Мейби тук са някаква част от парите от здравните вноски
.......(
Хиляди харчени без търг от назначения от Москов директор на "Св. Иван Рилски"
https://offnews.bg/news/Zdrave_18753...-I_651431.html
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
3 мильона лефа кражби за няма и две години само в една болница - туй достойно за рекордите на Гинес.
А пък цялата дружинка - и йотинска, и Москов, и фирмите изпълнители - за затвора.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ето затова нито плаща,нито ще плащам нещо.Такива крадци нема никъде .За 15 години три пъти съм била на лекар и съм си платила подобаващо.Когато циганите почнат да плащат тогава може и да си помисля.Едните плащат заради другите Айде стига вече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На Ц. даже им се плаща да ходят по болниците, в родилните отделения по-точно.
Те по-интелигентните се усещат, че "субсидията" всъщност не е достатъчна и изобщо не е далавера и се ориентират към по-прогресивни начинания, ама по-долните слоеве си продължават по старому.
Аз съм българка и не ми е хрумвало и за миг да правя нещо, което правят циганите- това че те го правят не е нито редно, нито влиза в някакви рамки, а всяко такова нещо винаги има край
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
На мен ми е хрумвало, ама кът се замисля за последиците и перспективата веднага ми минава мерака за каквито и да било Ц.-стайл изпълнения.
Явно в туй е разликата.
То не всички Ц. правят тъй де, естествено, само за таз най-долната прослойка става въпрос.
Аз също съм българка и нямам никакво намерение да издържам нито цигани,нито бежанци.
Никога не съм взимала помощи, майчинство ,не съм ползвала здравните си осигуровки , не съм се възползвала по никакъв начин от парите на данъкоплатците и никога няма да се възползвам.
А дъщеря ми е с двойно гражданство и ако тук продължи да се циганизира държавата ,тя поне ще има възможността да живее в една добре развита бяла страна.
И искам да знаете че няма лошо да си плащате редовно,лошото е че с вашите пари циганите се размножават като хлебарки а дупетатите си живеят като царе.За всички останали остава един ..... пръст.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зависи къде ѝ е второто гражданство на щерката. Щот европейските държави се Ц.-зират и бежовизират с горе долу същата скорост както и България.
Тя май не е кой знай колко по-бяла Испания от България вече, пък и от доста време даже.