И други хора се свързаха с мен ,които имат чроблеми с тези измамници и ако трябва да съм честна май само Естрон няма проблеми с тях ,защото май е един от тях.
И други хора се свързаха с мен ,които имат чроблеми с тези измамници и ако трябва да съм честна май само Естрон няма проблеми с тях ,защото май е един от тях.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
0159 (06-12-2016)
Не бих се учудил, ако е така, макар че няма как да бъдем сигурни.
Всяка фирма с такива възможности и намерения е логично да си е наела хора,
които да я рекламират.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами разбирасе всичко по условията е толкова прекрасно ,че чак не ти се вярва какъв късметлия си и после реалността се оказва коренно различна.
Само да споделя спечелих битката срещу ТНК Кепитъл поне за сега.Ако има други пострадали да пишат.
Дай малко информация. В съда ли ? Как по точно , какво отсъдиха?
Честито тогава. Не стана ясно обаче дали имат лиценз да извършват подобни операции на територията на България? При нас БНБ лицензира и упражнява надзор върху кредитните институции.
Ако имат лиценз, защо БНБ не е влязла по-рано в правомощията си?!![]()
Ако не ти е проблем разкажи хронологията.Само да споделя спечелих битката срещу ТНК Кепитъл поне за сега.Ако има други пострадали да пишат.
1. Тегли кредит от тнк?
2. Те го захраниха в бъкета си прайм маркетс?
3. Ти го загуби или спечели и отказаха да изплатят печалба?
4. Ти заведе дело? Срещу тнк, прайм маркетс или алармира институциите и те клекнаха?
Схемата е смръдлива и измамна след 1минута ресърч в гугъл, но ми е интересно хронологично.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Теглих кредит.
Всичко беше ок
Печалбите ми се изплащаха редовно.
После брокера почна да ми бави тегленията и това съответно ме прецакване защото не успявах да отварям позициите си когато трябва и така знаете че лесно може да се направи кофти сделка .
След това почна да ми отваря и затваря позициите на различни цени от това ,което всъщност са в момента.
И така съм почвала с нереален минус .Накрая аз в паниката да не изгубят партита и брокерът с некоректните си действия и сметката ми фалира.
Съответно аз отказах да връщам този нереален кредит и поисках обяснение от ТНК Кепитъл и до ден днешен никой не ми даде такова.Изпратих им доказателства за некоректните действия на брокера казаха че ще проверят и ще се свържат с мен.Вече 6 месеца нищо .
Тези които имат също имат проблеми с тях нека ми пишат на лични .
Леле Това верно ли?
В Голяма схема си се вкарала.
Да беше взела назаем от някой... отколкото да теглиш кредит
Ако правилно съм разбрала, дават ти кредит, ти търгуваш, теглиш печалбата, печалбата цялата или процент делите, това някакъв погасителен план не е ли имало
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark