.................................................. ...........................................
100 % ше затвориш .............. немаш толкова в сметката да издържиш до 1.15 .............. пък после 1.26![]()
Требва на пост по 10 $ ............................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има всякакъв туп трейдъри такива които чакат с месеци за по големи лимити като си приценят къде да слагат стоп или къде да затварят ръчно ако не върви както на тях им се иска валутата !
Тука във форума повечето търгуват ден за ден, постоянно отваряне и затваряне, кой както се е учил !
искате да хванете всеки пипс еми успех мога да ви пожелая само, аз не съм от този тип трейдъри да искам да хвана всяко качване и падане!
Казано е един добур анализ на дадено движение тренд и корекцията след това, както стана с йената в края на миналато година му стига да се пенсионира.
Но малко са хората с железни нерви и търпеливо да изчакват да се случат някои неща, за това малко хора успяват в форекса.
Може да виждат и анализират добре валутите но страха и това че много често има корекция и виждаш как ти се стопява печалбата кара човек да прави грешки вместо да си следва стратегията до последно !
За това има трейдъри които постоянно отварят и затварят за часове такива да дневен период и такива за по дълъг !
Вмомента паунда докато не пробие и потвърди 1.21 няма как да ходи надолу, ред е на върховете, всяко падане ще бъде натискано отново за качване !
Аз мисля че е вече време 1.2940 да ударим някъде след което може да има корекция до 1.26 ако не го пробие рязко нивото !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (17-03-2017), petar80 (17-03-2017), nikolay_diankov_1982 (17-03-2017)
Съгласен съм до известна степен!!!!Има всякакъв туп трейдъри такива които чакат с месеци за по големи лимити като си приценят къде да слагат стоп или къде да затварят ръчно ако не върви както на тях им се иска валутата !
Тука във форума повечето търгуват ден за ден, постоянно отваряне и затваряне, кой както се е учил !
искате да хванете всеки пипс еми успех мога да ви пожелая само, аз не съм от този тип трейдъри да искам да хвана всяко качване и падане!
Казано е един добур анализ на дадено движение тренд и корекцията след това, както стана с йената в края на миналато година му стига да се пенсионира.
Но малко са хората с железни нерви и търпеливо да изчакват да се случат някои неща, за това малко хора успяват в форекса.
Може да виждат и анализират добре валутите но страха и това че много често има корекция и виждаш как ти се стопява печалбата кара човек да прави грешки вместо да си следва стратегията до последно !
За това има трейдъри които постоянно отварят и затварят за часове такива да дневен период и такива за по дълъг !
Вмомента паунда докато не пробие и потвърди 1.21 няма как да ходи надолу, ред е на върховете, всяко падане ще бъде натискано отново за качване !
Аз мисля че е вече време 1.2940 да ударим някъде след което може да има корекция до 1.26 ако не го пробие рязко нивото !
Но! колкото повече времето и големите таргети са отдалечени, толкова повече късмета взима превес над трейдерските умения!!!!!
Когато виѫдам, че посоката е пред промяна или направо се променя, нямам нерви да го виѫдам и да не реагирам адекватно!!!!!!!!!!!!!!!!!
Понякога най-доброто е да си затворим платформите и таргетите са изпълнени......но!!!! не винаги......затова ги следим тези пазари, за да реагираме при промяна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Жоре златна ти клавиатураИма всякакъв туп трейдъри такива които чакат с месеци за по големи лимити като си приценят къде да слагат стоп или къде да затварят ръчно ако не върви както на тях им се иска валутата !
прав си но до някъде както и да е всеки си има свой начин на търгуване![]()
Пазара е една наточена мацка.....изпъната от всякъде.....но когато и свалим роклята, грима и сутиена.......друго намираме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
petar80 (17-03-2017)
да ти кажа и аз така мисля
никога не съм се затормозявал с нещо което не разбирам
аз съм си изучил една стратегия и вече нищо не ме интересува
пазара се мени за тези които само търсят нови неща а то всичко е едно и също
толкова е просто че незнам кави атоми ще се разбиват
да има моменти и да взима но това е неразделна част от играта![]()
danitrader (18-03-2017)
Съгласен съм с теб с казаното, че всичко е едно и също и се повтаря постоянно, точно това прави добрият трейдър печеливш който умее да анализирва пазара и да изчаква търпеливо да се случат дадени ситуации които са му познати за да може след това да намеже добра печалба!
Но повечето пъти казвам го за хората които търгуват ден за ден, повечето пъти при отваряне на позиция ако човек има по голям таргет е 98% сигурно че стопа ще му бъде взет било то и нулев, още на същият ден или на следващият !
Още повече ако нивата са важни, говора за по дългосрочните трейдъри които се опитват да хванат повече фигури като мен.
От толкова дълъг опит който съм придобил установих че всичко е психика добър анализ и железни нерви да изчакаш нещо което е неизбежно да се случи, а то ще се случи рано или късно !
то за това човек се учи от миналато и много внимателно обръщам внимание на предишни ситуации в миналите години, по добър учител няма.
И да наистина е най добре човек да има проста стратегия която да речем 80% му дава печеливши входове, а не да търси постоянно нова и нова стратегия индикатори и така до безкрай !.
След такова сриване на паунда най нормалният сценарий е корекция до 38.2 по фибоначи разбира се пътя до там не винаги е лесен, за това пазара е толкова динамичен някой път с цел да пребира стопове обърква хората който устиска печели който се вживее много започва да губи !
Едно съм разбрал всичко е чакане в форекса за 1-2 дена няма как да направиш пари, вече ако имаш в сметката 1мл може и за по краткосрочно да се търгува, но пак има ситуации както съм аз ако вида нещо мога да го оставя с месеци да стои.
Не знам дали използвате ЕМА 200 индикатора, но първата сериозна съпротива за мен е точно там май се явяваше, 1.29 толкова време сме нямали тест на ЕМА 200 на дневна въпрос на време е да го видим !
рдит:
Никъде не е казано, че трябва да се търгува постоянно, точно това чака пазара в дадени моменти да прибира на хората печалбата, на тези които се мислят че разбират много и че те движат пазара.
Последна редакция от Joro : 18-03-2017 на 08:47
pablo (18-03-2017)
А добро утро.
Хванала вие философската вълна рано- рано в събота.
Ей сега сядам с кафето да ви прочета![]()
Четох Аз четох...
От вечерта ли да го почваме тоя кабел...?
Аз даже го виждам и малко по-високо от това което сте писали...