Добро утро!
Бачо, ей от мен НФП 240К и безработица колкото на КИНО 4,6%
Има сняг да се рине и арпаджик да се сади отвъд океана![]()
Добро утро!
Бачо, ей от мен НФП 240К и безработица колкото на КИНО 4,6%
Има сняг да се рине и арпаджик да се сади отвъд океана![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (10-03-2017)
Добро утро!
Успешен ден!........................................... ..........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (10-03-2017)
Ха добро утро.
Запих снощи и съм пропуснал скрийновете с пиповете. Ако може пак да ги пуснеш
Нищо не казваш за 6те къси в долар/йена...............................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз съм пас между 1.058 и 1.062 и понеже не ме кефят късите и под 1.058 съм и там пас чак към 1.05 може да се включа с дълга или евентуално ако пробие 1.062 може пак да пробвам дълга... за 1.066 до тогава е дъждовен деня... Всъщност може и все дъждовен да си е, нито едно от изброените не ми е много по вкуса...тоя еврак почва да ме дразни вече.. не вижда ли, че долара мачка наред.. кво се прави на ударен..
Последна редакция от pepe1234 : 10-03-2017 на 10:18
Доларена е добре!
Работя на къси!
Последен вход на момента- къси 11548.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Заетост в неселскостопанския сектор 220, ниво на безработица 4,8%![]()
REDA (10-03-2017)
На Евродолар нямам позиции в момента.
Всички дълги прибрани!!!
Добър ден.От мен 180 и 4.7.Ще тестваме ли 1.06200 след малко
REDA (10-03-2017)
На 1 час направи двоен връх...да видим дали ще има тест...
Дизел и други мислят като теб!
Стратезите в Nomura имат конструктивен поглед върху перспективите за курса на долара спрямо йената, очаквайки, че тази валутна двойка ще се повиши до 120.00 до края на декември на фона на това дали участниците на пазара ще започнат да се чудят дали Фед няма да повиши лихвите повече от 4 пъти през 2017 г.
Вече няма съмнение за две повишения на лихвите. Според валутните стратези и анализаторите в Nomura точно сега трябва да се замислим за три или четири стъпки в посока на затягане на паричната политика. Ожесточената гледна точка на Фед през следващата седмица ще подкрепи възходящото движение в двойката USD/JPY, смятат анализаторите.
Вероятно няма да видим скоро 125 йени за долар, тъй като администрацията на Доналд Тръмп вероятно ще се ръководи от по-слабия долар, казват анализаторите.
Удивително е, че при такива очаквания за двойката USD/JPY Nomura очаква обменен курс на EUR/USD при 1.1500 до края на годината на фона на плановете на ЕЦБ за ограничаване на програмата за изкупуване на облигации. Ръководителят на Европейската централна банка Марио Драги ще даде по-агресивните си коментари през втората половина на годината, когато трябва да се говори за стимулиращи мерки, заключават анализаторите.
Кучетата си лаят, кервана си върви ...