Дамммм, простата аритметика доказа, че ако свещта е на кота нула (на морско равнище) , окото трябва да е на 80 метра над тази кота.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знаете ли че....
Интересни факти за човека:
Човек, който изпушва 1 кутия цигари на ден, изпива половин чаша катранена смола на година.
При блондините брадата расте по-бързо, в сравнение с брадата на брюнетите.
Когато човек се усмихва "работят" 17 мускула.
Мъжете се считат за джуджета при ръст по-малък от 130 см., а жените - по-малък от 120 см.
Левкоцитите в организма на човек живеят от 2 до 4 дни, а еритроцитите - от 3 до 4 месеца.
В живота на човек всеки пръст на ръката се сгъва около 25 000 000 пъти.
Размерът на човешкото сърце е приблизително равен на размера на юмрука, а теглото му е между 220 и 260 грама.
В състава на човешкия организъм влизат общо 4 минерала: апатит, арагонит, калцит и кристобалит.
Човешкият мозък за 1 ден генерира повече електрически импулси от всички телефони по света, взети заедно.
В главния мозък на човека за 1 секунда протичат около 100 000 химически реакции.
В момента на раждането в мозъка на новороденото вече съществуват 14 000 000 000 нервни клетки и броят им до самата смърт на човек не се увеличава. Hапротив, след 25-годишна възраст броят им намалява със 100 000 всеки ден. За 1 минута, отделена за прочитането на 1 страница от книга, умират около 70 клетки. След 40-годишна възраст деградацията на мозъка се ускорява рязко, а след 50 - невроните (нервните клетки) започват да изсъхват и намаляват обема на мозъка.
В психиатрията синдромът, съпровождащ деперсонализация, нарушени възприятия за време и пространство, собственото тяло и обкръжаващата среда, официално се нарича "Алиса в страната на чудесата".
Човек има около 2 000 000 потни жлези. Средностатистическият възрастен човек губи 540 калории с всеки литър пот. Мъжете губят 40% повече от жените.
В живота женския организъм произвежда около 7 000 000 яйцеклетки, от които узряват едва около 600 000.
Човешкото око различава около 10 000 000 нюанса на цветовете.
В организма на човека има около 2000 вкусови рецептора.
Нервните импулси в човешкото тяло се движат със скорост около 90 метра в секунда.
Мъжете страдат от далтонизмът около 10 пъти по-често отколкото жените.
Хората със сини очи са по-чувствителни на болка от останалите хора.
В своя живот човек сменя кожата си около 1000 пъти.
Съществуват повече от 100 различни вируса, предизвикващи хрема.
Грипната епидемия от 1918-1919 година е взела повече от 20 000 000 човешки жертви в Европа и Северна Америка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето и няколко странни закони относно секса
В някои страни битуват много странни закони относно секса.
Така, например, в страните на Близкия Изток е забранено да се убива овцата, с която деецът е имал сексуален контакт. Да се изяде такава овца се счита за "харам" - смъртен грях . Този, който направи това, никога няма да се окаже в рая в компанията на седемдесет девственици.
В Ливан, където половината население са християни, на мъжете официално им е позволено да правят секс със животни. Но и тук има важно ограничение: животното трябва да бъде от женски пол, съобщава Pravda.ru. За секс с мъжко животно перверзникът е заплашен от смъртно наказание. А пък в Индонезия под заплаха от съдебно преследване е даже простата и многообична мастурбация.
В Бахрейн мъжът гинеколог може да преглежда пациентката си, разглеждайки гениталиите й в огледало.
На остров Гуам в Тихи океан, принадлежащ на САЩ, съществуват специалисти-дефлоратори. Такива специалисти лишават от девственост всички желаещи девици срещу определено заплащане, разбира се. Да встъпваш в брак девствена на о-в Гуам е забранено. Дефлоратор-професионалист - това е най-екзотичната професия на света.
В Хонконг на жената й е позволено да убие неверния си мъж, но само с голи ръце. Използването на оръжие не е позволено. В същото време обаче любовницата на мъжа може да бъде убита по всякакъв начин.
В Колумбия, в град Кали, жените могат да правят секс само с мъжете си. Майката на булката играе ролята на очевидец и е длъжна задължително да присъства в спалнята на младоженците по време на първата брачна нощ.
Щатите обаче са истински рекордьори по количество на идиотски секс-закони.
В Колорадо, например, е забранено да се целува спяща жена.
В Кънектикът мъжете не могат да целуват жените си в неделя.
Във Флорида официално е разрешена само мисионерската поза и е забранено да се целуват женските гърди по време на акта.
В Масачусетс на жените им е забранено да бъдат отгоре.
значи в Сащ няма такива малоумни закони.....значи е...ш си там и мацката решава да те осъди,че не си я е.......л като хората ;д
Знаете ли че....ще го местя у другия крачол
.................................................. .................
Щом така ти е по удобно.................................
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
не е по темата, ама не знам къде да го сложа
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5093051
А бре, колко ли ще взима един ПРОФЕСИОНАЛЕН ДЕФЛОРАТОР?
Хепи, днеска го даваха това по Бтв Новините... полудяха тес хора...
Където ти дадат там го слагай.........................