Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (06-04-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (06-04-2017)
Докато има малоумници като онаа офсъ кУрнелия, която смята, че може да задължи частна банка да отпуска кредити без лихва и, че всички евродепутатити гласували за СЕТА са предатели, така ще е...
kypa (06-04-2017)
Намират дедовия. Това са легенди. Повечето от крадците работят за руснаци, ако и да не го знаят. Това го знам от първа ръка, от човек доста високо в иерархията / в момента е в затвора /. Това, че нашите са най-добри е легенда. Също, като тези, че сме най-големите евачи или, че сме най-трудолюбивите. Най-добрите не ги хващат или не си слагат главите в торбата за 5-10 хиляди...
Последна редакция от wannabe : 02-03-2017 на 21:58
Ааааааааа ку шсе обиждаме ......Намират дедовия. Това са легенди. Повечето от крадците работят за руснаци, ако и да не го знаят. Това го знам от първа ръка, от човек доста високо в иерархията / в момента е в затвора /. Това, че нашите са най-добри е легенда. Също, като тези, че сме най-големите евачи или, че сме най-трудолюбивите. на-добрите не ги хващат или не си слагат главите в торбата за 5-10 хиляди...
Аз за е*ането ..... си държа да съм в челните РЕДици ..... имам и препоръки .....
За трудолюбието .... мога да се съглася)
)
ми ти кат по татово време кат отличниците все най-отпред да се навреш
добре де ако приемем еврото заплатата ми дъл ше стане 1600 еврака?
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (06-04-2017)
Наште си мислят, че работят за себе си, всъщност работят за руснаци, а пък на "руската" мафия половината главатари с израилско гражданство.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kypa (06-04-2017)
Ей го единия:
http://www.ibtimes.com/worlds-most-p...r-heard-980488
Руски украинец.Или украински руснак.
![]()
То една значителна част от тез "българи" тарикати са всъщност разни други хора предимно "от ромски произход".