Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро на всички. За днес мислех едно, графиките сочат друго, не знам на кое да вярвам.Все пак реших да се доверя на графиката!!! Прогнозата ми за днес: първоначален спад до нива 1.2528-1.2535, след което очаквам покачване към 1.2643.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на тези обеми има да чакаме...дано сега Лондон даде малко тяга ,иначе най вероятно 15 00 и нататък ....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Е, въпрос на гледна точка.Очевидно, че за теб да бъдеш дама, независимо къде се намираш, означава да се държиш като стара мома. А според мен да бъдеш дама означава да уважаваш себе си, независимо в каква компания попадаш. Представям си я прехвалената перла на изтока, шейха Моза, или Летиция Ортиз, или Мете Марит, или Даниел Шведски... например, с уличен речник, само защото са излезли на разходка в градските градини , между хората... (Съзнателно давам за пример тези, на пръв поглед, личности "от друг свят". Човек може да се замисли върху това, каква е разликата между поведението на учтив, приветлив, земен и естествен човек и поведението на уличния (по природа) простак
)
Последна редакция от ivaceda : 29-08-2012 на 09:12
добро утро колеги ,аз вече съм с 3 късикъсмет на всички ,днес ще е денят
.................................................. ..........................
лимита сложих на 1.25210 за по-сигурно и бързо
това ниво чакам и приключвам за днес с теглене![]()
Мда... по тази твоя логика много мои познати ще отсъдят веднага за теб,че си прекалено надута. Поздрави и успехЕ, въпрос на гледна точка.Очевидно, че за теб да бъдеш дама, независимо къде се намираш, означава да се държиш като стара мома. А според мен да бъдеш дама означава да уважаваш себе си, независимо в каква компания попадаш. Представям си я прехвалената перла на изтока, шейха Моза, или Летиция Ортиз, или Мете Марит, или Даниел Шведски... например, с уличен речник, само защото са излезли на разходка в градските градини , между хората... (Съзнателно давам тези, на пръв поглед, личности "от друг свят". Човек може да се замисли върху това, каква е разликата между поведението на учтив, приветлив, земен и естествен човек и поведението на уличния (по природа) простак
)
имам едно въпросче?
твоят гуру-учител знаеш ли защо не търгува а само преподава?
едно време имах такъв преподавател -знаеше всичко от до, но дойдеше ли време да го приложи,горкият започваше да чупи пръсти
лихвите по всички облигации на държавите от еврозоната са се вдигнали дори и немските
лошо лошо за еврото![]()