D-12 (24-02-2017)
По скоро имаме по високо дъно , предпоставка за обръщане. А на седмична аз поне тренд не виждам. За дневна може движението от началото на месеца да се окаже корекция и да си хване севера отново.Това е продължаващ тренда сигнал нали? Демек че пада надоле другата седмица?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да, за златото говорим .... е, тези седмични и месечни елементи си искат подходящи барчета и модели поне на 4ч .... аз мислех, че ти за сега говориш - а то още на 1 ч няма нищо, камо ли на 4 ч.
Безплатен обяд няма!
Дакса затворен на 30 пункта..
късите евра стоят..
късо долар-луни от 1,3060.. много яка инфлация изкараха..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (24-02-2017)
Aми,,,красиво чисто ДОДЖИ !!!
На седмична не сме имали подобно от 18.12.2016
когато започна движението към 1,0829.
Иначе там близо до 1,0624 имаме фибо 38.2
от 1,0829 до дъното 1,0493. Дали е важно???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (24-02-2017), звездоброец (24-02-2017)
Когато си с фиксирани, времето не е фактор. Не си зает с позицията повече отколкото ти е отнело да я пласираш. Това е реалното ти време и тези 60пипа са за няколкото минути в които си я пласирал, а не времето й до изпълняване на таргета.
Statev (24-02-2017)
Битконя почти се изравни със златото.. да бях купил га беше 200 далара.. хем си го мислех..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Дълго взех, късо взех. Този даун дали е профит тейкинг? Все ми е тая.
КинО (24-02-2017), REDA (24-02-2017), toranagasan (24-02-2017), D-12 (24-02-2017)