Мексико внася в САЩ предимно храни. Каквото и да направи Тръмп, те ще продължават да си ги изнасят, защото иначе няма какво да ги правят. Просто никъде по света няма толкова много хора, които да го изядат това нещо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пък ако вземе Мексико и се присети, че си иска едни територии ще стане интересно
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Чудно сега "про-руските" дето агитираха за Тръмп ко ще кажат по въпроса (дето САЩ били искали Русия да върне Крим).
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Е то това за Крим са стандартни приказки. Естествено, че трябва да кажат нещо. Ще е много зле ако го одобрят.
Ама то по-интересно е какво си мислят наистина. Щото това повече като за пропанда изглежда да се прави, а не, че наистина са загрижени
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е, но ако им сложи 20% мито, то тези храни ще поскъпнат и ще ударят по джоба
самите американски потребители. И те няма да са доволни от Тръмп.
Много сложни мисли им вкарахте в главите на американците, те в скоро време от тия чернилки няма да знаят на кой свят са
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Дали? Или. ако САЩ изкуствено /както с петрола/, и им намалят цената на храните, няма да си платят стената.
П.П. Или американските производители ли ще са доволни?![]()
Че е пропаганда е ясно, ама нали уж Тръмп беше голямата промяна, независим, контра на старата администрация, про-руски, ала-бала.
Инак язе си мисля, че разделянето на Украйна си е предварително уговорено - цруйовците гласят преврата, братушките гледат отстрани без да се намесват, след туй тръгват да "спасяват". И през туй време отвсякъде крадят здраво.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Няма ли да излезе по-евтино вместо да строят такава стена, то да сложат на всеки мексиканец чип и като опита
да влезе в САЩ да писва аларма в телефона на Тръмп. Това в рамките на майтапа, разбира се. Иначе не одобрявам такива стени и
мисля, че няма да има положителен ефект.![]()
Дали?
Или мексиканците ще се наложи да анмалят цените с тези 20%, щото иначе никой няма да им ги купува?
На мен това с принудителното намаление на цените ми изглежда по-реалистично
----------
Според мен Крим беше цената, която платиха америкаците за да остане Украйна до някъде в сверата на влияние на САЩЧе е пропаганда е ясно, ама нали уж Тръмп беше голямата промяна, независим, контра на старата администрация, про-руски, ала-бала.
Инак язе си мисля, че разделянето на Украйна си е предварително уговорено - цруйовците гласят преврата, братушките гледат отстрани без да се намесват, след туй тръгват да "спасяват". И през туй време отвсякъде крадят здраво.
Някак си много мирно мина анексирането, за да е станало без мълчаливото им одобрение