Ти де го чукаш, то де се пука!?..и тука така, то ква е темата вие какво коментирате
п.с. четя ви тука в трамвая на път за работа и немога да се засмея как си трябва, че хората ме гледат странно после
Успешен понеделник!
Ти де го чукаш, то де се пука!?..и тука така, то ква е темата вие какво коментирате
п.с. четя ви тука в трамвая на път за работа и немога да се засмея как си трябва, че хората ме гледат странно после
Успешен понеделник!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Щом изглежда развалена рибата, вмирисала се е, то сигурно е развалена.
Тея до сега да са си наели поне 150 трейдъра, не им слиза от години обявата за работа.
Отзивите в работодател са повече от плачевни.
Пишат хората, че преди да ти платят заплата, трябва да направиш 20 000 $ или някъде там печалба(застраховка за евентуални загуби), които не ти се изплащат при напускане...
Та си правете сметката, ако ще се захващате.
Само момите са им харни!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дизелчето само чака да падне някоя по такава дискусия дет да се заяждат с него,че да направи яко бонусите......... :д :д
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (27-08-2012), Ratetouilli (27-08-2012)
Не знам ама благодарение на нафтата от 5 страници дали има 1 по въпроса
някой конкретно да е казал. Като взе да пише той и всички се чудим как да
го нахраним.
незнам ама модераторите на форума трябва да са му благодарни за целия трафик който прави с тъпотиите си :д
Коце къде видяй мой пост последните две страници?
щото твой има и други само за глупости пишете
айде да не се оправдавате с мен щото не виждам къде са мойте постове последните страници
написах вчера че са измамници и разбирачите изписаха 2-3 страници да обясняват колко съм прост без аз да съм писъл изобщо от снощи в тази тема
а бе исках да кажа ,че като няма ко да правиш почваш яко да драскаш и другите покрай тебе и те и форума полудява от трафик........пак неразбрал този дизел ей...........
pasho_pz, земляк, я открехни нещо повече. Струва ли си човек да си губи времето.
draganov.t,Друго си е седмицата да започне със усмивка.
Пък виж колко интересни нещица излязаха-Дизела се сдобил с адвокат -neo, вицове и прочие, змей даде добро съветче на Ангелчо.
Но пък ме хвърли в размисли това, което е написал.
От написаното от него разбирам, че персонала там, който не е пряко зает с търговията си получава заплатата, а трейдърите ако изкарат.
Така че, това не е за хора неможещи и неумеещи да постигат трайна успеваемост.
Все пак- това не е социализъм- изкарал не изкарал заплатката си върви, за да има заплатка трябва да я изкараш.
Не съм ги проучвала тези конкретнто.
Познавам човек, който управлява пари, това което ми е споделял за договора си е, че на 3% загуба от капитала платформата автоматично му гаси достъпа.
Печалбата първите 3% за инвеститора, останалото над тези 3% се дели наполовина между инвеститора и трейдъра.
Та трейдър на твърда да заплата да ви кажа честно не ми се връзва.
Ако си некадърен- ок- държиш сигурното, но ако си и изкарваш едни добри пари това не би те удовлетворило.
А знаеки проблемите с наемането на качествен персонал във всяка една област не се изненадвам, че толкова време им виси обявата.
Има няколко подводни камъни-ама да му мислят хората дето ще се хванат.
А относно писаниците по нета-не бих им обръщала голямо внимание, имайки предвид, че там основно се оплакват некадърниците и изгонените служители.
Кадърните си се местят от фирма във фирма, пастат си по кариерата и грам не им дреме като се разделят с работодателя си, продължават си напред.
Happy68 (27-08-2012)